Nejprodávanější e-knihy - září 2022
sci-fi a fantasy

V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
Ztracená Bílá kniha - 20%
Magnus Bane a Alek Lightwood si žijí spokojeně. Alespoň do té doby, než se dva jejich staří známí vloupají jedné noci do Magnusova bytu a ukradnou mocnou Bílou knihu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ztracená Bílá kniha

319 Kč
255 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře - 20%
Nechte se unášet propletenými příběhy pozoruhodných mladých bojovníků, kteří se postavili tyrance obdařené čarovnou mocí a riskují, že v nemilosrdném víru války přijdou o všechno...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>