Nejprodávanější e-knihy - září 2022
sci-fi a fantasy

Příběh kouzelnictví - 20%
Brystal Vždyzelené dochází čas. Už je to skoro rok, co uzavřela dohodu se smrtí, že výměnou za svůj život najde a zničí Nesmrtelnou. Dosud však nenašla jedinou stopu, kdo nebo kde Nesmrtelná je.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběh kouzelnictví

279 Kč
223 Kč
Sedmé nebe – Nebeská řeka - 20%
(1x)
Co když je svět úplně jiný a skrývá temná a děsivá tajemství? Elaine Riversová se třídnímu potížistovi Adamovi vždycky spíš vyhýbala. Přesto ji ale záhadně přitahoval a ona už konečně proč.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sedmé nebe – Nebeská řeka

249 Kč
199 Kč
Spasitel padlých bohů - 20%
(1x)
Jsi Gabriel Knox a právě jsi přežil útok Padlého anděla. V této knize ti nezbyde nic jiného, než přijmout smrtelně nebezpečný úkol a získat ultimátní zbraň proti Prvorozeným. Čarodějové a celý severský národ do tebe vkládají veškerou naději.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spasitel padlých bohů

159 Kč
127 Kč
Srdce času: Soví noc - 20%
Lena se jen těžko vrací do normálního života. Jak má jen tak zapomenout na Danteho, kluka s různobarevnýma očima? Brzy na ni ale čekají daleko větší starosti: na školním výletě zjistí, že její pronásledovatel to ještě zdaleka nevzdal.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Srdce času: Soví noc

279 Kč
223 Kč
Tma pod srdcem - 20%
(2x)
Po událostech z předchozího léta bojuje Lena s návratem depresí, nevyřešeným vztahem s matkou i pocitem viny. Ze všeho nejvíc chce za minulostí udělat tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tma pod srdcem

279 Kč
223 Kč
Záhada Kvílející čarodějnice - 20%

MAGIe se nikdy nesmí zneužívat. . . Raven Kouzelná si je vědoma toho, že existují přísná pravidla pro kouzlení na veřejnosti. Když ve škole v městečku Twinhills začne docházet k podivným událostem, které vyvrcholí vraždou pana Okurčáka, napadne ji, že její rodina nemusí být v širokém okolí jediná, která má kouzelné schopnosti.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Záhada Kvílející čarodějnice

249 Kč
199 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Apollónův pád - Neronova pevnost - 20%
(2x)

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady! Řecký bůh Apollón, který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos, se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Apollónův pád - Neronova pevnost

299 Kč
239 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Co kdyby... Starý jako čas sám - 20%

Co kdyby na Zvíře uvrhla kletbu Bellina matka? Belle ztratila svou matku, když byla ještě malá. Žije jen s otcem v chudém provinčním městečku, ze kterého touží uniknout a objevovat svět. Pak se Belle stane zajatkyní hrozivého a zlostného Zvířete a všechny ostatní starosti musí odsunout stranou.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Co kdyby... Starý jako čas sám

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>