Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2022

Klikař Beny
(2x)

Prahou obchází strašidlo reálného socialismu. Jenže někomu jsou jeho pakárny buřt.

V 80. letech byla svoboda daleko víc než poznaná nutnost, a proto pár jedinců z okraje společnosti utvořilo náhradní rodinu ve sběrně surovin v pražských Vysočanech

Klikař Beny

341 Kč
La Fontainovy bajky
Nejznámější příběhy francouzské literatury ani po 360 letech neztrácejí na aktuálnosti a stále baví děti po celém světě.

La Fontainovy bajky

224 Kč
Labutí dům
(3x)
Půvabná pohádka s dětskými hrdiny, kteří vás vtáhnou do magického světa módních salonů, biografů, kaváren a divadel prvorepublikové Prahy.

Labutí dům

314 Kč
Lakomec
(2x)
Ivan Trojan v titulní roli slavné komedie, v níž jde o peníze až v první řadě.

Lakomec

296 Kč
Lovci mamutů
Dobrodružný román inspirovaný archeologickými vykopávkami u nás vypráví o pravěkých lovcích, způsobech obživy, počátcích řeči a vynálezu ohně.

Lovci mamutů

314 Kč
Milá sedmi loupežníků a jiné
Audiokniha obsahující tři literární díla jednoho z předních představitelů tzv. generace anarchistických buřičů v úchvatném podání Jiřího Schwarze.

Milá sedmi loupežníků a jiné

223 Kč
Myši patří do nebe
(2x)
Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života.

Myši patří do nebe

269 Kč
Nečekané přiznání
(5x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen.

Nečekané přiznání

404 Kč
Nepropadejte panice!
(1x)
Nepostradatelný manuál k Stopařovu průvodci po Galaxii z pera Neila Gaimana, světozná-mého spisovatele, který oslavuje život a dílo Douglase Adamse.

Nepropadejte panice!

359 Kč
Ono samo se to...
Vážně nejsem žádný střevo. Jsem prostě jen skutečný magnet na maléry. Vlastně jsem většinou jen nezúčastněný pozorovatel jaksi ve středu dění. Ale nemůžu za to. Vážně. Ono samo se to…

Ono samo se to...

354 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 283 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>