Nejprodávanější e-knihy - září 2022
beletrie

Ravenor: Odpadlík - 20%
(3x)
Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem.
beletrie
Ukázky

Ravenor: Odpadlík

149 Kč
119 Kč
Rozervané království
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
beletrie
Ukázky

Rozervané království

199 Kč
Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých - 20%
Nový román Olgy Tokarczukové by bylo možno označit jako "morální thriller". Pytláci i významní členové společnosti záhadně umírají. Jen zvířata jsou němými svědky.
beletrie
Ukázky

Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých

199 Kč
159 Kč
Teorie podivnosti - 20%
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
beletrie
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
158 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
beletrie
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Troll - 20%
(1x)
Vítejte ve strhujícím, zábavném a temném světě, ve kterém se cosi zásadního změnilo. Kdysi psával dějiny vítěz. Nyní je píše ten, kdo chce zvítězit. Guru propagandy poskytne našemu mladému hrdinovi životní šanci.
beletrie
Ukázky

Troll

139 Kč
111 Kč
Zpětný ráz - 20%
(3x)
Pátý díl kriminální série Akta Enzo.
beletrie
Ukázky

Zpětný ráz

229 Kč
183 Kč
Blade Runner - 20%
(2x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
beletrie
Ukázky

Blade Runner

179 Kč
143 Kč
Cobainovi žáci - 20%
(4x)
Pokud jste si mysleli, že po pádu komunismu má už mládež život růžový a možnosti neomezené, tak to jste dost mimo. Bezejmenný hrdina Cobainových žáků nás provede od idylického dětství přes základku a učňák až do dospělosti.
beletrie
Ukázky

Cobainovi žáci

139 Kč
111 Kč
Četnický dekameron - 20%
(1x)
Autor přichází s příběhy prvorepublikové party četníků, kteří sloužili před ním ve stejném městečku na okraji Prahy. Za pomoci nalezeného deníku rekonstruuje jejich mimořádné případy s erotickým a humorným obsahem.
beletrie
Ukázky

Četnický dekameron

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>