Nejprodávanější e-knihy - září 2022
romány

Zeb
(3x)

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality.

Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami.

romány
Ukázky

Zeb

229 Kč
Paví hody
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
romány
Ukázky

Paví hody

319 Kč
Návrat na panství
V roce 1940 dojde na panství Blackwater Hall k záhadnému zmizení lady Charlotte. Ve stejnou dobu obdrží její švagrová ve svém londýnském bytě dopis vypovídající o tajemství, které musí zůstat ukryto.
romány
Ukázky

Návrat na panství

259 Kč
Město v oblacích - 30%
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
romány
Ukázky

Město v oblacích

349 Kč
244 Kč
Až na ten konec dobrý
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

romány
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
Za italským snem - 30%
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...
romány
Ukázky

Za italským snem

239 Kč
167 Kč
Morový testament - 30%
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány
Ukázky

Morový testament

199 Kč
139 Kč
Na smrt
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
Cukrárna v Paříži
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 119 položek
1 2 3 .. 12 > >>