Nejprodávanější e-knihy - září 2022
romány

Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Až uvidíš moře - 20%
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
romány
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
255 Kč
Tři - 20%
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých.
romány
Ukázky

Tři

328 Kč
262 Kč
Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy - 20%
(1x)
Oblíbená série o rodině Bridgertonových se vrací v čase na konec 18. století k mladé Billie Bridgertonové, jejíž temperament se později projeví v mnoha dalších generacích. Billie je umíněná, nechová se jako dáma a celé dětství strávila potloukáním se po venkově s bratry Rokesbyovými.
romány
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy

249 Kč
199 Kč
Eiffel - 20%
Za světoznámou ikonickou stavbou se skrývá příběh životního triumfu, z nějž vzešla zrada i osudová láska. Píše se rok 1886, blíží se Světová výstava a Gustave Eiffel má francouzskou metropoli ohromit dosud nevídaným monumentem.
romány
Ukázky

Eiffel

194 Kč
155 Kč
Matky - 20%
(3x)
Nadia Turnerová je krásná, avšak rebelující a smutkem zmítaná sedmnáctiletá dívka. Luke Sheppard je syn místního pastora, který býval fotbalovou hvězdou. Zranění ho ale přimělo skončit a teď obsluhuje v bistru. Oba jsou mladí a ani jeden z nich nehledá nic vážného.
romány
Ukázky

Matky

249 Kč
199 Kč
Tmavé stěny Willardu - 20%
(3x)
Izzy je sedmnáct a je poloviční sirotek. Žije u pěstounů a okolnosti smrti jejího otce jsou víc než tragické. Nešťastná dívka najde vítané vytržení, když v místním zrušeném psychiatrickém sanatoriu najde starý deník.
romány
Ukázky

Tmavé stěny Willardu

249 Kč
199 Kč
Veletoč osudu - 20%
Autorka líčí s dokonalou znalostí reálií příběh své židovské rodiny, jejíž příslušníky zavál osud do všech koutů světa. Životy lidí, jež poznamenala láska, nezměrné utrpení, bolest a dějinné zvraty celého století. Vypráví o společenském vzestupu, útěcích a novém počátku, o lásce a ztrátě.
romány
Ukázky

Veletoč osudu

249 Kč
199 Kč
Na Zemi jsme na okamžik nádherní - 20%
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
romány
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
183 Kč
Vyměnit vodu květinám - 20%
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>