Nejprodávanější e-knihy - září 2022
romány

Zeb - 20%
(3x)

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality.

Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami.

romány
Ukázky

Zeb

229 Kč
183 Kč
Paví hody - 20%
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
romány
Ukázky

Paví hody

319 Kč
255 Kč
Návrat na panství - 20%
V roce 1940 dojde na panství Blackwater Hall k záhadnému zmizení lady Charlotte. Ve stejnou dobu obdrží její švagrová ve svém londýnském bytě dopis vypovídající o tajemství, které musí zůstat ukryto.
romány
Ukázky

Návrat na panství

259 Kč
207 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
romány
Ukázky

Město v oblacích

349 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

romány
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...
romány
Ukázky

Za italským snem

239 Kč
Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Na smrt - 20%
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
222 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 119 položek
1 2 3 .. 12 > >>