Nejprodávanější knihy - září 2022
kuchařky

Merendy v zástěře - 11%
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček?
kuchařky

Merendy v zástěře

539 Kč
479 Kč
Naše kuchařka - 11%
Znáte Toprecepty.cz? Tento oblíbený portál s uživatelskými recepty je největším webem o vaření v ČR. Navštíví jej měsíčně miliony lidí, kteří hledají konkrétní recept nebo jen inspiraci, co vařit či péct.
kuchařky

Naše kuchařka

314 Kč
279 Kč
Naše moučníky - 11%
Největší český web o vaření přichází s druhou knihou edice Toprecepty.cz, tentokrát věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme pro Vás vybrali 150 nejoblíbenějších “sladkých” receptů.
kuchařky

Naše moučníky

206 Kč
183 Kč
Nebojte se gefilte fiš - 11%
Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.
kuchařky
Ukázky

Nebojte se gefilte fiš

360 Kč
320 Kč
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - 11%
(1x)
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.
kuchařky

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

494 Kč
439 Kč
Radost z bezlepkové stravy - 11%
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
kuchařky

Radost z bezlepkové stravy

359 Kč
319 Kč
Recepty se zeleninou beze zbytků - 39%

Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny.

kuchařky

Recepty se zeleninou beze zbytků

310 Kč
189 Kč
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - 11%
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina.
kuchařky

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Šéfkuchařův deník

Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp.

kuchařky

Šéfkuchařův deník

179 Kč
Uvař mi lásku: Erotická kuchařka z afrodiziak - 11%
První česká kuchařka z afrodiziak, která představuje to nejlepší ze spojení populární sexuoložky Laury Janáčkové a skvělého šéfkuchaře Ondřeje Hutnika.
kuchařky

Uvař mi lásku: Erotická kuchařka z afrodiziak

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 158 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 16 > >>