Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
umění

Výkladový slovník exotických materiálů - 20%
Publikace je přehlednou příručkou mapující nejdůležitější exotické materiály používané v uměleckém řemesle, kdy každé heslo tvoří komplexní informační soubor o původu, povaze, výskytu a užití materiálu.
umění
Ukázky

Výkladový slovník exotických materiálů

297 Kč
238 Kč
Hana Hegerová - 20%
(1x)
Brilantní zpěvačka - "první dáma šansonu" a typově ojedinělá herečka paní Hana Hegerová, která se všemi svými přáteli a příznivci oslaví letos své 80. výročí, patří již více jak čtyřicet let mezi čelní představitelky československé hudební scény.
umění
Ukázky

Hana Hegerová

139 Kč
111 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
umění
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
umění
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Kostelní věže a zvonice - 20%
Jediná kniha v ČR zabývající se problematikou oprav a sanací kostelních věží a zvonic, zejména z hlediska statického, dynamického zatížení (od zvonů), zevrubným popisem poruch a návrhy řešení.
umění
Ukázky

Kostelní věže a zvonice

280 Kč
224 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
umění
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
umění
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Jablonecká bižuterie - 20%
Souhrnná publikace o světoznámém fenoménu jablonecké bižuterie na knižním trhu dosud chyběla.
umění
Ukázky

Jablonecká bižuterie

169 Kč
135 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
umění
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
umění
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 114 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>