Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Jíme zdravě – Velikonoční speciál
Přivítejte jaro v kuchyni s naším velikonočním speciálem. Nový magazín obsahuje 33 nápaditých receptů a také spoustu tipů, jak si užít velikonoční dobroty ve zdravějším kabátku.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě – Velikonoční speciál

99 Kč
Pivař a blondýna
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky
Ukázky

Pivař a blondýna

219 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva
Kniha přináší staré recepty na podávání bylin – fermentovaných do podoby piva. Většina z nich pochází ze středověké Anglie.
kuchařky
Ukázky

Posvátná a léčivá bylinná piva

329 Kč
S chutí

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého. Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot.

kuchařky
Ukázky

S chutí

389 Kč
Do ruky

Vemte to pořádně do ruky! 50 receptů, na které prostírání nepotřebujete. Připravte se na padesátku vymazlených receptů, které vám ukážou, že street food se nerovná olejem nasáklý langoš. I na ulici se dá jíst na úrovni! Stačí k tomu špetka experimentu, kvalitní ingredience a hlavně chuť se do toho beze strachu zakousnout.

kuchařky
Ukázky

Do ruky

249 Kč
Domácí levandulová kuchařka
Sbírka kuchyňských levandulových receptů pokrývá široké spektrum pokrmů - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi..
kuchařky
Ukázky

Domácí levandulová kuchařka

199 Kč
Gastrosexuál

Recepty, které muže baví Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou gastrosexuálové.

kuchařky
Ukázky

Gastrosexuál

209 Kč
Mamachef: radost v kuchyni

Recepty, které chutnají i vypadají skvěle. Od autorky 3. nejlepšího food blogu roku 2019. Hledáte pestré, originální a do detailu promyšlené recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef přichází s výběrem svých nejlepších jídel, a navíc vám poradí, jak pokrmy efektně servírovat.

kuchařky
Ukázky

Mamachef: radost v kuchyni

279 Kč
Rok ve Svatojánu
(1x)
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice.
kuchařky
Ukázky

Rok ve Svatojánu

249 Kč
Vajíčková kuchařka
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů.
kuchařky
Ukázky

Vajíčková kuchařka

189 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 147 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>