Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty: 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu -  kol.
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
Unmunův koláč: zenová kuchařka, vaření na meditačních ústraních školy Kwan Um - Jo Potter JDPSN
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
Alternativní potravinové sítě: Česká cesta - Jana Spilková
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově: Jednoduché bezlepkové recepty, po kterých se budete moci utlouct - Karla Pelikánová
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
kuchařky
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - Robinson Jancis
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 3. díl: L - O - Jaroslav Vašák
(1x)
Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 2. díl: H - K - Jaroslav Vašák
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 1. díl: A - G - Jaroslav Vašák
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Grilujeme po česku - Jitka Forejtová
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 129 položek
<< < 1 .. 11 12 13