Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Databáze receptů II. - 20%
Volné pokračování rozsáhlé databáze receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
kuchařky
Ukázky

Databáze receptů II.

50 Kč
40 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
kuchařky
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Ottolenghi: Kuchařka - 20%
Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...
kuchařky
Ukázky

Ottolenghi: Kuchařka

349 Kč
279 Kč
Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
kuchařky
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Saláty ze Svatojánu - 20%

Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.

kuchařky
Ukázky

Saláty ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 20%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky
Ukázky

Sladkosti ze Svatojánu

209 Kč
167 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Ájurvédská kuchařka - 20%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
372 Kč
Ještě více hojnosti - 20%
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora...
kuchařky
Ukázky

Ještě více hojnosti

349 Kč
279 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den - 20%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 147 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>