Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
zdraví a životní styl

Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
zdraví a životní styl
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha - 20%
Žijte to, kým jste, v rovnováze těla, mysli, duše i ducha.Tato inspirující kniha vám jednoduše odpovídá na otázky, které si kladete ohledně každé z výše zmíněných složek.
zdraví a životní styl
Ukázky

Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha

203 Kč
162 Kč
Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
zdraví a životní styl
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 20%
(2x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

220 Kč
176 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a životní styl

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Léčivá moc kamenů - 20%
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá moc kamenů

365 Kč
292 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Cviky na vaši bolest - 20%
Bolí vás záda z věčného sezení u počítače nebo stání v práci? Máte bolesti po úrazu či natažené svaly z cvičení, bolesti hlavy, krku, páteře, nohou, ramen apod.? Nezoufejte a spolu s námi si zacvičte pod dozorem renomovaného českého autora.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cviky na vaši bolest

169 Kč
135 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci! - 20%
Kniha je výzvou rakovině a všem nemocem. Osahuje ucelenou řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít.
zdraví a životní styl
Ukázky

Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci!

129 Kč
103 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 261 - 280 z 278 položek
<< < 1 .. 12 13 14