Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězího, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně.
Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích.
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
Nastala doba, kdy bychom se měli zamýšlet nad využitím surovin do posledního zbytečku. Naši předkové velmi šetřili, přesto dokázali připravit chutné a levné pokrmy. Nic nesmělo přijít nazmar.
Jídelníček pro naše nejmenší
Vaření je zábava: několik málo přísad a osvědčené recepty vám zaručí úspěch!
Jak vařit dětem: rozložte záložky knížky a to nejdůležitější budete mít vždy na očích.
Expert na whisky Ian Buxton znovu prošel regály světových obchodů s whisky a doporučuje rozmanitou sbírku starých favoritů, hvězdné nováčky a z nepochopitelných důvodů neznámé značky, které prostě musíte okusit.
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které propojuje pro mnohé i samotnou autorku nejkrásnější roční období - JARO.
Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou lehce a kvalitně! V této knize se naučíte jíst lépe, připravovat pokrmy s kvalitním nutričním složením, bez pocitu prohřešků vůči své postavě nebo vůči zdravé výživě.
Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník.
Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp.