Nejprodávanější tituly v roce 2022
rap

Příběhy /Lipo/
Lipo, pop-rapový umělec se v roce 2022 vrací s novým studiovým projektem. Lipo úspěšně kombinuje budoucnost a aktuální témata ve snadno srozumitelných skladbách, které fungují napříč generacemi.
rap

Příběhy /Lipo/

287 Kč
Backwoods Bred
Respektovaný rapper Marpo vydal své nové album Backwoods Bred v červenci 2021. Vizuálem nás vtahuje do emotivní atmosféry seriálu True Detective a hudební kombinací rapu, country a blues nabízí výjimečný zážitek.
rap

Backwoods Bred

503 Kč
Made in Strašnice
Kato si na sedmou studiovou desku pozval tři spřízněné duše z řad tuzemských MCs, na desce hostují Rest a MC Gey z labelu Ty Nikdy a Hugo Toxxx. Kato na desce znovu dokazuje, že patří k nejtalentovanějším žonglérům se slovy!
rap

Made in Strašnice

314 Kč
Some Old Bullshit
Some Old Bullshit je kompilační album rap-rockového tria Beastie Boys vydané 8. února 1994. Obsahuje kompilaci několika jejich raných EP, nahraných na počátku 80. let 20. století.
rap

Some Old Bullshit

800 Kč
Barvy
Viktor Sheen patří k nejpopulárnějším rapperům na tuzemské scéně. Pochází z Kazachstánu, ale trvale žije v Čechách. Poprvé o něm bylo slyšet už v roce 2012, kdy vydal mixtape Sektor 5.
rap

Barvy

332 Kč
Ksicht
Patronát nad debutovým albem Paina převzal Idea, šéf labelu Ty Nikdy a jeden znejkreativnějších lidí na tuzemské scéně. Tohle je real rap. Album, co má ksicht!
rap

Ksicht

287 Kč
Dva
Marpo & TroubleGang vydává v pořadí druhé album se symbolickým názvem DVA.
rap

Dva

386 Kč