Nejprodávanější tituly v roce 2022
vokální

For Once In My Life: A Celebration Of Motown
Známí vokální superstars IL DIVO vydali své desáté studiové album For Once In My Life: A Celebration Of Motown. Na jubilejním setu se setkáváme s hosty jako Smokey Robinson nebo Boyz II Men.
vokální

For Once In My Life: A Celebration Of Motown

350 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
vokální

feat.

224 Kč
Tapas
(1x)
Čtyřčlenná, čistě ženská kapela BraAgas a její třetí řadové album. Písně z celé Evropy s datem vzniku v rozpětí tisíce let podávají dámy na albu Tapas ve velmi moderních aranžích. A s takovou energií a pozoruhodnými vícehlasy, že s nimi s chutí procestujete celý kontinent během čtyřiceti sedmi minut.
vokální

Tapas

269 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
vokální

Singalana

269 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
vokální

Při mně stůj

269 Kč