Nejprodávanější audioknihy v roce 2022

Winterbergova poslední cesta
(8x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.

Winterbergova poslední cesta

419 Kč
Bílá Voda
(17x)
O všechno je připravili, ale víru v Boha jim vzít nedokázali!

Bílá Voda

584 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.

Kmotr

539 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(5x)
Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii...

Aristokratka pod palbou lásky

350 Kč
Šikmý kostel 2
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.

Šikmý kostel 2

359 Kč
Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

Noční brána

386 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

Chlorid sodný

422 Kč
Svědectví o životě v KLDR
(18x)
Všechno, co jste chtěli vědět o životě v KLDR (a totalitě vůbec), ale báli jste se zeptat…
Ukázky

Svědectví o životě v KLDR

379 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>