Nejprodávanější audioknihy v roce 2022

Ďáblův nápoj
(2x)
První příběh z plánované edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. Středověká detektivka s Viktorem Preissem a Tomáše Töpferem v hlavních rolích.

Ďáblův nápoj

269 Kč
Vztahy a mýty
(6x)
Audiokniha v podání samotného autora ukazuje nejčastěji tradované mýty o vztazích s nadhledem a přitom odborně objasňuje, do jaké míry bychom jim měli naslouchat.

Vztahy a mýty

314 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.

Bestie z Buckinghamského paláce

332 Kč
Kapsa plná žita
A o peníze tu jde především… Skutečnost je však dětským hrám a říkadlům velice vzdálena, protože vražda je skutečná – dokonalá, promyšlená, zákeřná.

Kapsa plná žita

314 Kč
Muž bez psa

Všude dobře, doma nejlíp… Na Severu? A nespadli jste z jahody naznak? Na nejdelší noc v roce se děti a vnuci penzionovaného kantorského páru Hermanssonových sjeli do provinčního Kymlinge v hloubi Švédska.

Muž bez psa

377 Kč
Trujkunt I. - Dwur
(10x)
První příběh z akční detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pro trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané „po naszymu“.

Trujkunt I. - Dwur

224 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Božská rovnice
Má vesmír plán? Anebo s námi hraje a bude hrát kostky?
M
Ukázky

Božská rovnice

297 Kč
Pavouk
(3x)
Saga Bauerová již téměř pustila z hlavy děsivou pohlednici, na jejímž rubu ji kdosi podepsaný anagramem informoval o existenci sovětské pistole Makarov s devíti bílými kulkami, z nichž jedna údajně čeká na Joonu Linnu...

Pavouk

512 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>