Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
stavba a úpravy

Zatočte s nepořádkem - 20%
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste. Životní koučka Kerri Richardsonová k němu přistupuje zcela z jiného úhlu pohledu a vybízí, abyste ho přijali za svůj vlastní.
stavba a úpravy
Ukázky

Zatočte s nepořádkem

179 Kč
143 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Zahrady od Dany - 20%
(1x)
Chcete si naplánovat vlastní zahradu a nevíte, jak začít? Tato kniha vás provede vším, na co byste při navrhování zahrady měli myslet – od zjištění, jaké podmínky nabízí váš pozemek, přes výběr zahradních prvků (pergola, terasa, bazén atd.) až po pečlivé zvážení toho, jaké rostliny a kam je vhodné vysadit.
stavba a úpravy
Ukázky

Zahrady od Dany

339 Kč
271 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
stavba a úpravy
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Krby, kamna a teplovodní vytápění - 20%
Pohled do plamenů a teplo z krbu či krbových kamen můžete mít i vy.
stavba a úpravy
Ukázky

Krby, kamna a teplovodní vytápění

195 Kč
156 Kč
Přesazená - 20%
(1x)
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
stavba a úpravy
Ukázky

Přesazená

249 Kč
199 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Opravy historických staveb - báje a mýty - 20%
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Opravy historických staveb - báje a mýty

331 Kč
265 Kč
Růže milují česnek - 20%
Netradiční a zábavná příručka pro zahrádkáře. Víte, že některé rostliny se mají navzájem raději a některé se příliš nesnášejí? Z této knihy se dozvíte, jaké sousedství rostlinám vzájemné prospívá a jaké jim naopak škodí.
stavba a úpravy
Ukázky

Růže milují česnek

140 Kč
112 Kč
Zelené střechy - 20%
Zelené střechy, často nazývané také vegetační střechy, ozeleněné střechy nebo střešní zahrady, jsou střechy záměrně pokryté vegetací.
stavba a úpravy
Ukázky

Zelené střechy

254 Kč
203 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 20%
(1x)
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
stavba a úpravy
Ukázky

Domečky pro včely a užitečný hmyz

195 Kč
156 Kč
Manuál stylu a designu pro každý domov - 20%
Jak vytvořit funkční a příjemný domov? Podle Fridy Ramstedtové je načase začít přemýšlet nejen nad tím, čím naše domovy zařizujeme, ale hlavně jak.
stavba a úpravy
Ukázky

Manuál stylu a designu pro každý domov

382 Kč
306 Kč
Moderní dřevostavba - 20%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
stavba a úpravy
Ukázky

Moderní dřevostavba

280 Kč
224 Kč
Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
stavba a úpravy
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
stavba a úpravy
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 67 položek
1 2 3 4 > >>