Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
svět

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
svět
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
svět
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Zápisky z Afghánistánu - 20%
(1x)

Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra Působil jako zahraniční korespondent ČT v Afghánistánu a natáčel reportáže z míst, kde sloužily jednotky Armády ČR. Karel Rožánek přináší osobní svědectví o zahraničních misích v divoké zemi lovců draků.

svět
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

194 Kč
155 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
svět
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
I Rusko může být krásné - 20%

Rusko, jak ho neznáme Autorkou knihy je mladá diplomatka, jedna z těch, kteří byli na jaře roku 2021 vyhoštěni z Ruské federace. Nečekejte však žádné politické úvahy.

svět
Ukázky

I Rusko může být krásné

279 Kč
223 Kč
Tajemství závoje - 20%

Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech? Opravdu je tam benzín levnější než voda?

svět
Ukázky

Tajemství závoje

249 Kč
199 Kč
Po zemi do Bangladéše - 20%
8. prosince 2019 jsem sama převážně autostopem vyrazila do Asie. Přes Rusko a Kazachstán jsem pokračovala do Číny...
svět
Ukázky

Po zemi do Bangladéše

249 Kč
199 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

svět
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
svět
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
svět
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Thajsko - 20%
(2x)
Kniha pokračuje v tradici cestopisů (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio – praktický průvodce) sepsaných na základě osobních zkušeností autora s danou zemí.
svět
Ukázky

Thajsko

89 Kč
71 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
svět
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Kolem kolem Jižní Afriky - 20%
Je možné cestovat Afrikou na kole? A sám? Je to bezpečné? Co na to zdraví? Stojí to vůbec za to? Jak se k cyklistům chovají řidiči a obyčejní lidé? A jak zvířata? Odpovědí je tato kniha o tříměsíční cestě po jižní Africe, uskutečněné na podzim 2012.
svět
Ukázky

Kolem kolem Jižní Afriky

66 Kč
53 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
svět
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Hudba Ostrova - 20%
Kniha Juraja Kušnierika Hudba Ostrova je veľkým vyznaním lásky – k Islandu, k jeho ľuďom a jeho muzike. Sčasti cestopis, sčasti osobný denník, sčasti hudobné dejiny.
svět
Ukázky

Hudba Ostrova

199 Kč
159 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
svět
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
svět
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
svět
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
svět
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
svět
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 44 položek
1 2 3 > >>