Nejprodávanější audioknihy v roce 2022
křesťanství

Hovory s Bohem I. - 11%
Bestseller, ve kterém autor formou dialogu s Bohem hledá odpovědi na základní otázky víry, života a smrti.
křesťanství

Hovory s Bohem I.

314 Kč
279 Kč
Klaun si povídá s Bohem - 20%
(5x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.
křesťanství
Ukázky

Klaun si povídá s Bohem

149 Kč
119 Kč
Kouzelný kalendář - 20%
(1x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu MP3.
křesťanství
Ukázky

Kouzelný kalendář

249 Kč
199 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování. Audiokniha.
křesťanství

Klaun to zkouší znovu

270 Kč
240 Kč
Vánoční rozjímání - 20%

Nádherná zamyšlení, plná něhy a lásky, která by neměla chybět žádnému adventu.

křesťanství
Ukázky

Vánoční rozjímání

188 Kč
150 Kč
Církevní dějiny v zrcadle času I. - 20%
Počátky vývoje křesťanského dogmatu. Zrod mnišství v Evropě. Cyrilometodějská mise. Jiří Mihola z Katedry historie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně přibližuje dějiny církve od jejích počátků až do devatenáctého století.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny v zrcadle času I.

199 Kč
159 Kč
Církevní dějiny v zrcadle času III. - 20%
Konec druhé světové války v roce 1945 a jubilejní rok 2000. Mezi těmito dvěma milníky nacházíme mnoho událostí a osobností, které mají na další dějiny církve rozhodující vliv.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny v zrcadle času III.

199 Kč
159 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(1x)
Dobrodruh, který se nebojí žít. Kniha, která trefuje do černého. Marek Orko Vácha čte svůj text o cestách k Bohu a smyslu života.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

139 Kč
111 Kč
Biblické příběhy ze Starého zákona - 20%
(1x)
Příběhy ze Starého zákona, jejichž autorem je Ivan Olbracht. Předčítají Taťjána Medvecká a Josef Somr.
křesťanství
Ukázky

Biblické příběhy ze Starého zákona

99 Kč
79 Kč
Bible pro malé i velké - Starý zákon - 20%
Biblické příběhy v populární audio formě, přístupné nejširším posluchačským vrstvám. 55 Biblických příběhů vyprávějí: Radovan Lukavský, Ondřej Vetchý, Libuše Šafránková, Ladislav Mrkvička a Jan Potměšil.
křesťanství
Ukázky

Bible pro malé i velké - Starý zákon

189 Kč
151 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
křesťanství
Ukázky

Stín Otce

220 Kč
176 Kč
Hermeneutika mystéria - 20%
Ctirad V. Pospíšil ve vzdělávacím cyklu nastiňuje základní periodizaci dějin teologie a osvětluje základní principy myšlení současné katolické dogmatické teologie.
křesťanství
Ukázky

Hermeneutika mystéria

199 Kč
159 Kč
Husovská dilemata - 20%
(1x)
Jaké byly osobnost a doba mistra Jana Husa? Na tyto a další otázky hledá ve své knize odpověď teolog Ctirad Václav Pospíšil. O tématech publikace a dalším kontextu hovoří v šestidílném cyklu, který se věnuje právě mistru Janovi a jeho odkazu.
křesťanství
Ukázky

Husovská dilemata

199 Kč
159 Kč
Úvod do christologie - 20%
O tom, jaké místo má christologie mezi teologickými disciplínami, jak se vyvíjela v období patristiky a na starověkých koncilech a co pro křesťany vlastně znamená Ježíšova oběť na kříži pojednává tento vzdělávací cyklus.
křesťanství
Ukázky

Úvod do christologie

199 Kč
159 Kč
Úvod do teologie trojjediného Boha - 20%
Ve vzdělávacím cyklu nás Ctirad Václav Pospíšil přesvědčuje o skryté působnosti Trojice ve stvoření a ve Starém zákoně. Poukazuje na rozhodující roli obrazu Boha v naší mysli na poli spirituality i uspořádání lidské společnosti.
křesťanství
Ukázky

Úvod do teologie trojjediného Boha

199 Kč
159 Kč
Život sv. Antonína Poustevníka - 20%
Sv. Antonín přiváděl k rozumu lidi krutého srdce. V 94 paragrafech jeho životopisu z pera alexandrijského biskupa Atanáše projdeme se sv. Antonínem jeho cestu ke svatosti. A ač tento útlý duchovní manuál sepsal biskup Atanáš již r. 357, je to cesta s
křesťanství
Ukázky

Život sv. Antonína Poustevníka

110 Kč
88 Kč
Duchovní doprovázení - 20%
Kniha objasňuje, co obnáší duchovní doprovázení, kdo to je duchovní průvodce a jak mají na cestě k Bohu doprovázející i doprovázený společně postupovat.
křesťanství
Ukázky

Duchovní doprovázení

159 Kč
127 Kč
Odpuštění - 20%
Jak odpouštět v rodině, ve vztazích a jaké nástroje k tomu nabízí církev? Herec Jiří Miroslav Valůšek čte knihu francouzského kněze Guy Gilberta "Odpuštění".
křesťanství
Ukázky

Odpuštění

159 Kč
127 Kč
Otčenáš - 20%
V modlitbě stále znovu opakujeme prosbu Ježíšových učedníků: „Pane, nauč nás modlit se.“ Stejně jako apoštolům Ježíš celé církvi dává modlitbu Otčenáš. Nesytí duši spousta vědomostí, ale vnitřní procítění a zakoušení pravdy.
křesťanství
Ukázky

Otčenáš

160 Kč
128 Kč
Parabible - 11%
(3x)
Dárkové album obsahuje dvě lisovaná audio CD a odkaz ke stažení mp3 souborů. Autorské čtení Alexandra Fleka doplňuje originální hudba Tomáše Severy a Petra Wagnera. Nahrávka vznikla ve spolupráci s Českým rozhlasem.
křesťanství
Ukázky

Parabible

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 36 položek
1 2 > >>