Nejprodávanější tituly v roce 2022
dům a zahrada

Fríský kůň
Celobarevná fotografická publikace volným pokračováním navazuje na úspěšnou knihu "Fríský kůň - černá perla". Trojjazyčný text (čeština, angličtina a němčina).
dům a zahrada

Fríský kůň

424 Kč
Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - 20%
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech.
dům a zahrada
Ukázky

Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech

339 Kč
271 Kč
Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze - 11%
Kniha nádherným stylem pojednává o chovu a zalétávání téměř vyhynulého holuba vysokoletce, tzv. pražského krátkozobého rejdiče, o trampotách a radostech s touto i jinou činností spojených a zároveň zaujímá velmi osobitý postoj k životu.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze

171 Kč
152 Kč
Moderní okna - 11%
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
dům a zahrada

Moderní okna

143 Kč
127 Kč
Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v samozavlažovacích truhlících - 20%
Samozavlažovací truhlíky jednoduše a spolehlivě odstraňují hlavní potíž při pěstování rostlin v nádobách, a to přelití anebo vysušení zeminy. Autorem patentovaná knotová závlaha, díky které rostliny dostávají přiměřené množství vody a živin.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v samozavlažovacích truhlících

152 Kč
122 Kč
Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Šikmé střechy - 20%
Kniha vám pomůže zorientovat se ve velké nabídce střešních krytin, pojistných hydroizolací, tepelných izolací, okapových systémech a dalších doplňujících materiálů potřebných při rekonstrukci nebo stavbě nové střechy.
dům a zahrada
Ukázky

Šikmé střechy

144 Kč
115 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
dům a zahrada

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Fyziologie a funkční anatomie domácích zvířat - 11%
Kniha Fyziologie a funkční anatomie domácích zvířat poskytuje solidní základy znalostí týkající se struktur a funkcí zvířecího těla.
dům a zahrada

Fyziologie a funkční anatomie domácích zvířat

512 Kč
455 Kč
Great Parks and Gardens of Central Bohemia - 11%
Slavné zahrady a parky Středočeského kraje nese titulní strana zcela jedinečné publikace, která na 250 stranách a za doprovodu 500 fotografií a leteckých snímků přibližuje bohatství a příběhy kulturní krajiny Středních Čech.
dům a zahrada

Great Parks and Gardens of Central Bohemia

494 Kč
439 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
dům a zahrada
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
dům a zahrada
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
dům a zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Bišon frise - 11%
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
dům a zahrada

Bišon frise

179 Kč
159 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
dům a zahrada
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
dům a zahrada
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 501 - 520 z 547 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>