Nejprodávanější tituly v roce 2022
dům a zahrada

Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
dům a zahrada

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Čarověníky v naší zahradě - 20%
Čarověníkem nazýváme shluk znetvořených větví vyrůstajících na jehličnatých a listnatých stromech či keřích bez obvyklé pravidelnosti a zákonitosti. Vyrůstají z normálně rostoucích větví z jednoho místa.
dům a zahrada
Ukázky

Čarověníky v naší zahradě

135 Kč
108 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
dům a zahrada
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Král vín České republiky 2009 - 11%
Publikace obsahuje podrobné informace o nejlepších vinařstvích ČR a jejich vínech.
dům a zahrada

Král vín České republiky 2009

269 Kč
239 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
dům a zahrada
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin - 20%
Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché!
dům a zahrada
Ukázky

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin

127 Kč
102 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
dům a zahrada
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Obvodové konstrukce panelových budov - 20%
Kniha je určena pro projektanty, investory a majitele bytových domů, postavených některou z typových stavebních soustav a prefabrikovaných železobetonových technologií.
dům a zahrada
Ukázky

Obvodové konstrukce panelových budov

166 Kč
133 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
dům a zahrada
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
dům a zahrada
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny provázejí kulturního člověka po celý život. Vytvářejí kolem něho estetické prostředí, které si sám zvolil a které významně působí na jeho duševní pohodu. Byty a interiéry bez rostlin působí studeně a cize.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

269 Kč
239 Kč
Bambusy a jejich pěstování u nás - 20%
Kniha přináší spoustu nových, seriózních informací, které pro čtenáře shromáždil zkušený pěstitel bambusů a majitel firmy specializující se na jejich pěstování.
dům a zahrada
Ukázky

Bambusy a jejich pěstování u nás

149 Kč
119 Kč
Domácí výroba moštů - 20%
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí výroba moštů

149 Kč
119 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
dům a zahrada
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
dům a zahrada
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Sauna - 20%
Kniha je určená všem zájemcům o stavbu či zřízení sauny i o vlastní saunování.
dům a zahrada
Ukázky

Sauna

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 521 - 540 z 547 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>