Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
zdraví a životní styl

Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
zdraví a životní styl
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha - 20%
Žijte to, kým jste, v rovnováze těla, mysli, duše i ducha.Tato inspirující kniha vám jednoduše odpovídá na otázky, které si kladete ohledně každé z výše zmíněných složek.
zdraví a životní styl
Ukázky

Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha

203 Kč
162 Kč
Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
zdraví a životní styl
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 20%
(2x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

220 Kč
176 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a životní styl

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 278 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>