Nejprodávanější audioknihy v roce 2022
umění

Tak se ti hlásím... - 6%
Třídílna kniha Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly jejich dopisy. Monology, které zůstaly dialogem. A právě tak sestavil Robert Tamchyna výběr neznámých nebo méně známých nahrávek.
umění
Ukázky

Tak se ti hlásím...

169 Kč
159 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
umění
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě
Šest setkání s povídáním o Voskovcovi, Osvobozeném divadle i o životě a jako bonus společné setkání s Jiřím Suchým v pořadu Gramotingltanglu.
umění
Ukázky

Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě

127 Kč
Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek - 11%
Vyprávění architekta Martina Rajniše o daru šťavnatého života a cestě ze dna až na vrchol.
umění

Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek

314 Kč
279 Kč
Mých tisíc životů - 11%
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

umění

Mých tisíc životů

314 Kč
279 Kč
Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 11%
(1x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

umění

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

267 Kč
238 Kč
Tohle si poslechni - 20%

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

umění
Ukázky

Tohle si poslechni

199 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
umění

Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta

206 Kč
183 Kč
Nepodávej ruku číšníkovi - 20%
Jeden z nejvýznamnějších režisérů tzv. české nové filmové vlny, tvůrce filmů jako jsou Démanty noci, Zpráva o slavnosti a hostech či Mučedníci lásky, sepsal zážitky svého mimořádně podivuhodného života v knize Nepodávej ruku číšníkovi.
umění
Ukázky

Nepodávej ruku číšníkovi

139 Kč
111 Kč
Hlustvisihák - 20%
Postava Hlustvisiháka je vytvořená Lubomírem Lipským. Hlustvisihák se v průběhu let, kdy nabýval na popularitě, proměňoval.
umění
Ukázky

Hlustvisihák

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>