Nejprodávanější knihy v roce 2022
film a divadlo

Čechov &
"3. svazek ediční řady Největší dramatici" Stejně jako předchozí svazky tohoto cyklu chce i díl věnovaný ruské divadelní tvorbě přiblížit čtenářům nejslavnější díla vybraných dramatiků.
film a divadlo

Čechov &

404 Kč
1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara
V Shapirově nebývale živém líčení můžeme sledovat, co Shakespeare v roce 1599 četl, jaké hry viděl a s kým spolupracoval, stejně tak jako dějinné události, které hýbaly alžbětinskou Anglií.
film a divadlo
Ukázky

1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara

358 Kč
Nahota
(2x)
Novela vychází ze scénáře stejnojmenného filmu, debutu režiséra Václava Matějky z roku 1970. Film s Petrem Čepkem v hlavní roli nemohl být tehdy do kin uveden. Nahota zůstala v trezoru a opožděnou premiéru měla až v roce 1990.
film a divadlo

Nahota

178 Kč
Od prožívání k jednání
V tomto svazku velké řady edice Disk předkládáme čtenářům výběr česky dosud nepublikovaných statí K. S. Stanislavského, které zkratkovitě, ale výstižně mapují obraz vývoje myšlení velkého ruského divadelníka.
film a divadlo

Od prožívání k jednání

216 Kč
V mé paměti
(1x)
Druhé vydání memoárů známé fotografky a filmové režisérky, která pracovala pro Adolfa Hitlera.
film a divadlo

V mé paměti

539 Kč
Dějiny divadla. Úvod - 9%
Základní historická příručka nabízí nejen chronologický průřez epochami evropského divadla, ale také cílí na jeho ústřední otázky a problémy.
film a divadlo

Dějiny divadla. Úvod

539 Kč
491 Kč
Úvod do dokumentárního filmu - 9%
Klíčová kniha teorie dokumentárního filmu. Je sestavena na základě odpovědí na osm otázek, například – jak se dokumentární filmy liší od ostatních druhů filmu a jaké žánry dokumentu známe.
film a divadlo

Úvod do dokumentárního filmu

539 Kč
491 Kč
Vysněná vášeň. Výklad metody herecké práce - 9%
Marlon Brando, Al Pacino, Paul Newman, Dustin Hoffman, Dennis Hopper, Robert DeNiro, Marilyn Monroe – ti všichni a mnozí další prošli školením v Metodě herecké práce K.S. Stanislavského u legendárního Leeho Strasberga.
film a divadlo

Vysněná vášeň. Výklad metody herecké práce

287 Kč
261 Kč
5 a 1/2 scénáře Ester Krumbachové - 9%
Ester Krumbachová proslula především jako scénografka a kostýmní výtvarnice, v mnoha případech se však zásadně podílela i na tvorbě scénářů a celkové koncepci filmů jak československé nové vlny, tak i filmů starší generace tvůrců.
film a divadlo

5 a 1/2 scénáře Ester Krumbachové

Jan Bernard (ed.)
449 Kč
409 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 286 položek
<< < 1 2 3 4 .. 29 > >>