Nejprodávanější tituly v roce 2022
pop

Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.
pop

Neboj

404 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.
pop

Voyage

800 Kč
Mercury – Act 1
Mercury - Act 1 je páté studiové album americké poprockové skupiny Imagine Dragons.
pop

Mercury – Act 1

800 Kč
Symphonic (1LP+1CD)
Album Symphonic vyšlo k 40. výročí skupiny Žentour, 30. výročí sólové dráhy Janka Ledeckého a zároveň v roce jeho významného životního jubilea. Nahrál ho s Filharmonií Hradec Králové jako studiovou verzi svého prvního symfonického turné v roce 2019.
pop

Symphonic (1LP+1CD)

665 Kč
= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)
Čtvrté oficiální album britského hudebníka Eda Sheerana.
pop

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)

575 Kč
Sour
Sour je debutové studiové album americké zpěvačky Olivie Rodrigo. Vyšlo 21. května 2021 v rámci Geffen Records. Album napsala sama Rodrigo s producentem Danem Nigrem.
pop

Sour

800 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
pop

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Depeše
Kompilace slavných songů Marty Kubišové a nová Modlitba na CD.
pop

Depeše

296 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
Antarktida
Písničky na album Antarktida Pokáč napsal během let 2019 a 2020, což pro něj dle jeho vlastních slov byly poměrně zásadní roky.
pop

Antarktida

764 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 202 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>