Nejprodávanější tituly v roce 2022
pop

Modrý album / Deluxe Edice
Modrý album - nejprodávanější album Mekyho Žbirky od začátku milénia - vzniklo v roce 2001. Dvacet let poté, 1. října 2021, Universal vydal vinyl s novým zvukem.
pop

Modrý album / Deluxe Edice

557 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

pop

Vlasy

296 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.
pop

Nemoderný chalan

476 Kč
Asi se mi nebude chtít
Kulaté životní výročí, a k němu mimořádné sólové album.
pop

Asi se mi nebude chtít

527 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.
pop

Čaruj

431 Kč
Nic nechci vrátit

Nic nechci vrátit obsahuje ty nejlepší písně z repertoáru slavné české altistky (ale také herečky). a

pop

Nic nechci vrátit

314 Kč
Pop-Up Dynamo!
Debutové album projektu, za kterým stojí frontman slavné švédské skupiny Roxette. Per Gessle desku nahrál shudebníky tvořícími koncertní sestavu Roxette. Jedenáct písniček má potěšit všechny příznivce Roxette.
pop

Pop-Up Dynamo!

575 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".
pop

The Gods We Can Touch

305 Kč
Nejzpívanější české písničky
Nejzpívanější písničky u nás, které znají všechny generace posluchačů. Již první tóny a slova každé z vybraných skladeb nás přesvědčí, že jde o ty nejznámější a nejoblíbenější písně, které se hrají a zpívají při každé příležitosti.
pop

Nejzpívanější české písničky

267 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 202 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>