Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
hudba

Potichu si zpívám - 20%
Ian Anderson, legenda artrocku a frontman Jethro Tull, kompletně shromáždil všechny texty, které napsal pro Jethro Tull i pro svou sólovou tvorbu. Sbírku provází sada fotografií, pořízených samotným Ianem. Česko-anglické vydání.
hudba
Ukázky

Potichu si zpívám

599 Kč
479 Kč
Devět z české hudební alternativy osmdesátých let - 20%
Monografie Pavly Jonssonové dokumentuje a interpretuje hlavní trendy české hudební alternativy osmdesátých let. Představuje činnost Jazzové sekce a významné postavy širokého spektra tehdejší paralelní hudební kultury.
hudba
Ukázky

Devět z české hudební alternativy osmdesátých let

180 Kč
144 Kč
Abeceda klavíristy - 20%
Alfred Brendel (5. ledna 1931) je rakousko-britský klavirísta, básník a spisovatel. Bývá považován za jednoho z největších pianistů všech dob. Narodil se v Loučné nad Desnou v okrese Šumperk v rodině nehudebníků.
hudba
Ukázky

Abeceda klavíristy

169 Kč
135 Kč
Slade Story - 20%

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

hudba
Ukázky

Slade Story

149 Kč
119 Kč
Hudba středovýchodní Evropy - 20%
Knížka stručným a přehledným způsobem předkládá čtenáři informace o hudebních tradicích středovýchodní Evropy, jakož i přehled současného, tradicemi inspirovaného hudebního dění.
hudba
Ukázky

Hudba středovýchodní Evropy

133 Kč
106 Kč
Dávám, tak ber - 20%
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
152 Kč
Klasická hudba zvenčí i zevnitř - 20%
Hudební publicista a skladatel Lukáš Hurník v knize nabídne dvě cesty poznávání klasické hudby – „zvenčí“, tzn.
hudba
Ukázky

Klasická hudba zvenčí i zevnitř

331 Kč
265 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 20%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
hudba
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

239 Kč
191 Kč
Jethro Tull - 20%
Hudba Jethro Tull je podle slov autora doslova soundtrackem jeho života, a tak poté, co přeložil kompletní texty písní Jethro Tull, tentokrát mapuje vývoj kapely za celou její existenci.
hudba
Ukázky

Jethro Tull

299 Kč
239 Kč
Pražské hudební světy - 20%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba
Ukázky

Pražské hudební světy

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>