Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
hudba

Svět jiné hudby II. - 20%
Po prvním dílu této úspěšné encyklopedie vychází i díl druhý, který by měl přinést nejen pokračování, ale i doplnění svazku předešlého.
hudba
Ukázky

Svět jiné hudby II.

659 Kč
527 Kč
Svět jiné hudby - 20%
Publicista a muzikolog Z. K. Slabý předkládá čtenářům fundovaně – zároveň však velmi čtivým způsobem – několik stovek hesel pokrývajících oblast alternativní, avantgardní, improvizované, progresivní a experimentální hudby.
hudba
Ukázky

Svět jiné hudby

699 Kč
559 Kč
Hudba, která si neříká Krautrock - 20%
(2x)
Německo bylo na přelomu šedesátých a sedmdesátých let líhní umělců, kteří z hledačských pozic navždy změnili tvář rocku, elektronické hudby i popu.
hudba
Ukázky

Hudba, která si neříká Krautrock

266 Kč
213 Kč
Keltská hudba - 20%
Druhý svazek edice Světem lidové hudby a world music. Keltská hudba přečkala většinu dějinných zvratů v mnoha zemích Evropy - v Irsku, Skotsku, Walesu, Bretani, Galicii, Asturii a na ostrově Man.
hudba
Ukázky

Keltská hudba

133 Kč
106 Kč
Reggae - 20%
Třetí svazek edice Světem lidové hudby a world music přináší souhrnnou studii o afrických kořenech, vzniku na Jamajce i celosvětovém rozšíření hudebního stylu reggae, který má dlouhá léta tisíce posluchačů i u nás.
hudba
Ukázky

Reggae

133 Kč
106 Kč
Těžší než nebe - 20%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba
Ukázky

Těžší než nebe

199 Kč
159 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3