Nejprodávanější tituly v roce 2022
letadla

Základy elektronických zabezpečovacích systémů - 11%
Čtenář se v této knize seznámí s technickými a fyzikálními principy běžně používaných elektronických zabezpečovacích systémů.
letadla

Základy elektronických zabezpečovacích systémů

162 Kč
144 Kč
Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti - 11%
(1x)
Kniha Elektrofony pojednává o několika stech nástrojích, text je doplněn obrázky, mezi nimiž jsou schémata, dobové fotografie a reprodukce originálních patentů.
letadla

Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti

468 Kč
416 Kč
Pilot odpovídá - 11%

Běžný cestující se v letadle většinou zamáčkne do sedadla a věcem, které se kolem něj odehrávají, moc nerozumí. Co je to za divnou mlhu, která vychází z klimatizace, proč letadlo po startu často poklesne a proč se křídla tak prohýbají?

letadla

Pilot odpovídá

269 Kč
239 Kč
Válka gigantů - 11%
Populárně-naučná publikace o historii vzniku a bojového nasazení německých vzducholodí, o jejich nejslavnějších akcích, největších esech a nedoceněných možnostech.
letadla

Válka gigantů

368 Kč
327 Kč
Letecké katastrofy a jejich vyšetřování - 11%
Létání dopravními letadly je dnes běžnou záležitostí. Pro někoho je to rutina, pro jiného událost. Ale ruku na srdce - každého z nás během bezpečnostní instruktáže před startem někdy napadlo, co by se stalo, kdyby se letadlo zřítilo.
letadla

Letecké katastrofy a jejich vyšetřování

359 Kč
319 Kč
O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe - 11%
Nová kniha autorů Josefa Podzimka, Petra Formana a Tomáše Kolaříka je vhodná pro zájemce o vodní cesty, plavbu a techniku. Kniha popisuje historii, současnost, ale především přednosti vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe.
letadla

O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe

261 Kč
232 Kč
Peruť 312 - 11%

Významný český fotograf Ladislav Sitenský (1919–2009) za druhé světové války proslul svými snímky dokumentujícími československý odboj na západní frontě.

letadla

Peruť 312

494 Kč
439 Kč
Průvodce světem plastikového modeláře 4 – Bojová technika - 11%
Další z řady velmi oblíbených příruček pro modeláře plastikových modelů. Čtvrtý díl se zabývá speciálními postupy pro reálné ztvárnění bojové techniky jako je např. ztvárnění stop po zásahu, zbraně a výstroj, detailní interiéry a mnoho dalších.
letadla

Průvodce světem plastikového modeláře 4 – Bojová technika

269 Kč
239 Kč
Válečná technika - Od oštěpu po stíhačku
Fascinující skutečnosti o válečných strojích od středověkých bitev po nadzvukovou a "neviditelnou" techniku. Sleduj, jak se vyvíjely schopnosti čelit měnícím se požadavkům válečnictví.
letadla

Válečná technika - Od oštěpu po stíhačku

80 Kč
Tesařské spoje - 11%
Při sanacích, péči o památkově chráněné objekty i při stavbě nových dřevěných konstrukcí se používají dřevěné spoje. V posledních letech se znalosti o těchto spojeních ztratily.
letadla

Tesařské spoje

311 Kč
276 Kč
Jak se dělá kniha - 11%
(1x)
Čtvrté vydání úspěšné příručky poskytuje základní informace o vydávání knih, zejména o základních technologických pojmech, typografických zásadách, redakční praxi, práci s digitálními obrázky, ekonomice vydávání knih ...
letadla

Jak se dělá kniha

332 Kč
295 Kč
Obrazová historie letectví - 11%
Od montgolfiéry po SpaceShipTwo - skutečná kronika letectví, zachycená v celkovém pohledu i v působivých detailech.
letadla

Obrazová historie letectví

891 Kč
792 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
letadla
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Poslední let Wellingtonu T2624 - 11%
Otakar Janůj patřil do nepříliš početné skupiny příslušníků předválečného policejního uniformovaného sboru, kteří před službou protektorátním úřadům dali přednost odchodu do zahraničního odboje.
letadla

Poslední let Wellingtonu T2624

261 Kč
232 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
letadla

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Ocelový hřebec Mig-19 - 11%
Nové vydání populární knihy, doplněné o tři stovky nových fotografií a textově rozšířené.
letadla

Ocelový hřebec Mig-19

585 Kč
520 Kč
Železniční doprava - 11%
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
letadla

Železniční doprava

449 Kč
399 Kč
Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice - 11%
Historie železničních motorových vozů trvá již více než 100 let a dodnes se s „motoráky“ běžně setkáváme na většině vedlejších tratí, v regionální dopravě a také na motorových rychlících.
letadla

Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice

332 Kč
295 Kč
Letecká příručka přežití - 11%

Tato příručka vám ukáže, jak přežít v hlubokých lesích, polární tundře i na poušti. Dozvíte se v ní, jak rozdělat oheň, opatřit si pitnou vodu, postavit přístřešek, ulovit zvěř nebo ošetřit zranění.

letadla

Letecká příručka přežití

179 Kč
159 Kč
Technologie fyzické ochrany civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií fyzické ochrany na civilním mezinárodním letišti.
letadla

Technologie fyzické ochrany civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>