Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ekonomie

Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
ekonomie
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2021 - 20%
K získání komplexního pohledu na účetnictví slouží právě tato publikace!
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2021

195 Kč
156 Kč
Copywriting - 20%
Po 5 letech je tu nové rozšíření a aktualizované vydání oblíbené „učebnice copywritingu“ od autorek, pro které je copywriting a tvorba obsahu denním chlebem.
ekonomie
Ukázky

Copywriting

349 Kč
279 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
ekonomie
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
První kroky v manažerské pozici - 20%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
ekonomie
Ukázky

První kroky v manažerské pozici

297 Kč
238 Kč
Jak překonat nesouhlas - 20%
Praxí prověřená strategie vyjednávání s lidmi, kteří nejsou ochotni usednout k jednacímu stolu „Nejlepší kniha o vyjednávání“ se soustřeďuje na jednání s problémovými lidmi a seznamuje s různými vyjednávacími triky a taktikami, s cílem umožnit vám získat to, co chcete.
ekonomie
Ukázky

Jak překonat nesouhlas

169 Kč
135 Kč
Peníze – milostný příběh - 20%
Mít správný vztah k penězům není vůbec snadné - ať už máte miliony v bance, nebo jen pár korun v kapse. Proč? Protože stejně jako v jakémkoli jiném vztahu, i vaše soužití s penězi má své vzestupy a pády, obraty a zlomy.
ekonomie
Ukázky

Peníze – milostný příběh

288 Kč
230 Kč
Začínáme na burze - 20%
Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích? Nevyznáte se v příliš odborných analýzách na finančních serverech? Všem začínajícím investorům přichází na pomoc kniha Ondřeje Hartmana.
ekonomie
Ukázky

Začínáme na burze

279 Kč
223 Kč
Byznys pro 21. století - 20%
Kniha je určena všem těm milionům lidí, kteří se ocitli na nějaké životní křižovatce - dopadla na ně světová ekonomická krize a nevědí, co mají dělat, jak do budoucna řešit svou finanční situaci.
ekonomie
Ukázky

Byznys pro 21. století

209 Kč
167 Kč
Investování pro začátečníky - 20%
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky.
ekonomie
Ukázky

Investování pro začátečníky

229 Kč
183 Kč
Finanční analýza - 20%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash-flow při zpracovávání finanční analýzy. Využijte tyto metody ve své podnikatelské praxi.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

297 Kč
238 Kč
Kreativní copywriting - 20%
Udělejte v copywritingu další krok kupředu a vpusťte do něj pořádnou dávku inspirace. Díky 33 kapitolám nabitým tipy z autorčiny praxe i zkušenostmi světových osobností si uděláte z copywriterské rutiny kreativní dobrodružství.
ekonomie
Ukázky

Kreativní copywriting

189 Kč
151 Kč
Investování pro začátečníky - 20%
(1x)
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než finanční poradce, kterému pak nenaletíte.
ekonomie
Ukázky

Investování pro začátečníky

144 Kč
115 Kč
Manažerské účetnictví a controlling - 20%
(1x)
Kniha vznikla na základě mnohaletých zkušeností autora získaných při řešení mnoha ekonomických problémů v podnikové praxi a z výuky vnitropodnikového a manažerského účetnictví a controllingu.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví a controlling

314 Kč
251 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Projektový management - 20%
Ve světě i u nás dochází k masivnímu nástupu agilních přístupů, technik a nástrojů a celkově ke sblížení projektového a produktového managementu.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

552 Kč
442 Kč
Mezinárodní marketing - 20%
Již páté vydání uznávané publikace reaguje na dynamický vývoj v mezinárodním marketingu, zejména v oblasti digitálního marketingu.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní marketing

254 Kč
203 Kč
Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

ekonomie
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Neučebnice ekonomie - 20%
Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.
ekonomie
Ukázky

Neučebnice ekonomie

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 326 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>