Nejprodávanější tituly v roce 2022

Dívka u mostu

Nikdy není pozdě dopřát mrtvému dítěti spravedlnost … Mladá žena beze stopy zmizela. Její zoufalí prarodiče se obrátí na penzionovaného komisaře Konrá?a, s nímž se znají z dřívějška. Vědí, že vnučka pašovala drogy. Nyní je nezvěstná.

Dívka u mostu

305 Kč
O čem slečna nemluví
Setkali se, a bylo to, jako když se srazí dvě hvězdy! Vše vybuchlo a rozzářilo se. A oběma to vyrazilo dech. Jenže potom přišlo ráno a Nikos byl zase tím cynickým milionářem, odmítajícím všechny závazky.
Ukázky

O čem slečna nemluví

69 Kč
Sebrané spisy V. - „Bel“letrie
Předkládaný svazek „Bel“letrie je nejrozsáhlejším svazkem Klímových Sebraných spisů. Obsahuje všechny Klímovy prozaické práce s výjimkou Velkého románu.

Sebrané spisy V. - „Bel“letrie

628 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

269 Kč
Přízrak v hrdle
(3x)
Prozaický debut irské básnířky splétá příběhy dvou žen, žijících ve stejné krajině v různých dobách.

Přízrak v hrdle

323 Kč
Šepot včel
(3x)
Příběh tajemného dítěte nadaného mocí změnit osud rodiny, která žije v zemi zmítané revolucí.

Šepot včel

404 Kč
Mytologie Slovanů
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.

Mytologie Slovanů

403 Kč
Modrá punčocha
(1x)
Již třetí výbor z tvorby výlučného francouzského romantika Charlese Nodiera (1770–1844) zahrnuje prózu Jedna hodina aneb Vidění (1806), povídku Jean François Modrá punčocha (1833) a rozsáhlejší novelu Slečna de Marsan (1832).

Modrá punčocha

232 Kč
Ďábel v zrcadle
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.

Ďábel v zrcadle

349 Kč
Nulté číslo
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
Seven Days to the Funeral
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.

Seven Days to the Funeral

441 Kč
Akce Kámen
(3x)

Populárně-naučný komiks přibližuje téma komunistických zločinů typu akce „Kámen“. Původcem těchto stále ještě málo známých a kdysi přísně utajovaných akcí byla Státní bezpečnost, která tyto nezákonnosti páchala v Československu.

Ukázky

Akce Kámen

448 Kč
Jelení vršek
(2x)
Konec 16. století.
Rodina malého českého šlechtice je kvůli dědickým a náboženským sporům rozdělena na dva nepřátelské tábory.

Jelení vršek

323 Kč
Legendy světové kuchyně
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa.

Legendy světové kuchyně

323 Kč
Mimosezóna
Výpravně provedená sbírka písňových textů a ilustrací Jaromíra Švejdíka.
Ukázky

Mimosezóna

494 Kč
Pět Číňanů oběšených v Idahu
(3x)
Pozoruhodný historický román vypráví strhující drama mladé Číňanky Taj-jü v kulisách amerického Západu v 80. letech 19. století.
Ukázky

Pět Číňanů oběšených v Idahu

357 Kč
Proměny života
(3x)
Na soubor 50 rozhovorů Proměny světa, které se loni staly bestsellerem a jednou z nejprodávanějších knih literatury non fiction, navazujeme novou knihou s titulem Proměny života.
Ukázky

Proměny života

494 Kč
Ropa
(1x)
Bez ropy by nebylo globalizace, plastů, běžné přepravy ani současné světové politické mapy.
Ukázky

Ropa

359 Kč
Super jednoduše bez masa
Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí buď vybalancovat svůj jídelníček vydatnou bezmasou stravou, nebo pro ty z vás, kteří vyhledáváte bezmasou stravu čím dál častěji, anebo posloužit jako inspirace pro ty, kteří se už bez masa stravují.

Super jednoduše bez masa

422 Kč
Toulky českou minulostí 18
(1x)
Osmnáctý díl Toulek českou minulostí zasvětil autor Zdeněk Volný zejména české literární tvorbě v meziválečnému období.

Toulky českou minulostí 18

386 Kč
Zobrazuji 621 - 640 z 1000 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 .. 50 > >>