Nejprodávanější tituly v roce 2022

Ďábel nosí černou
(1x)
Skutečně má srdce tak černé jako svůj značkový oblek? Maddie Goldbloomová vymyslela plán, jak zajistit, aby bylo v jejím životě vše perfektní – od kariéry v módním průmyslu přes stylový byt v New Yorku až po jejího přítele pediatra.

Ďábel nosí černou

359 Kč
Dobro a zlo 21. století
(4x)
Milníky současnosti v rozhovoru se známým knězem a přírodovědcem.
Ukázky

Dobro a zlo 21. století

314 Kč
Doktorka z domu Trubačů
(5x)
Životopisný román o ženě, která předběhla svou dobu. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

314 Kč
Jak číst čísla
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
Ukázky

Jak číst čísla

359 Kč
Letorosty samomluv
(1x)
Ve svém čtyřiadevadesátém roce se autor několika desítek divadelních her, románů, memoárománů a filmových scénářů Pavel Kohout rozhodne pod „anonymním pseudonymem“ Pako naskočit znovu do nekončícího štafetového závodu.

Letorosty samomluv

323 Kč
Nikdy
Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě.

Nikdy

476 Kč
Přepište dějiny podruhé
Autoři podcastu Přepište dějiny přicházejí po úspěšné první knize s pokračováním.

Přepište dějiny podruhé

448 Kč
Zima přichází

Proč je nutné zastavit Vladimíra Putina a nepřátele svobodného světa. Přesná analýza putinovského režimu od geniálního šachisty a předního představitele ruské opozice Garryho Kasparova.

Zima přichází

358 Kč
Zubař
George Cross je podivín a není snadné s ním vyjít.

Zubař

359 Kč
Kouzelné čtení - Hravá písmenka
Interaktivní mluvící dětská kniha Hravá písmenka z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 3 let s abecedou.

Kouzelné čtení - Hravá písmenka

386 Kč
Kurkul
Kurkul vypráví příběh autorových prarodičů, kteří žili na začátku minulého století ve Slobodské Ukrajině.V zimě třicátého roku byla rozkulačena sta tisíce hospodářství na celém území Sovětského svazu, lidem sebrali chleba a poslali je do vyhnanství.

Kurkul

269 Kč
Tři kapitoly
(5x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.

Tři kapitoly

206 Kč
Strach
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.

Strach

268 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.

Cesta pravého muže

246 Kč
Dešťová hůl - 44%
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
Ukázky

Dešťová hůl

239 Kč
134 Kč
Veřejné záchodky ze zlata
(1x)
V centru Sukovy studie stojí myšlení československých revizionistických ekonomů šedesátých let, přičemž zvláštní pozornost je věnována Otovi Šikovi.
Ukázky

Veřejné záchodky ze zlata

312 Kč
Středověk v nás
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
Dědictví
(3x)

Miguel Bonnefoy nevypráví jen fiktivní ságu rodu Lonsonierů, ale také příběh vlastní rodiny, příběh Francouzů, kteří navzdory vzdálenosti v čase i prostoru svůj původní domov vlastně nikdy neopustili.

Ukázky

Dědictví

268 Kč
Nevzdáme se
Výtěžek z prodeje této knihy věnujeme zastupitelskému úřadu Ukrajiny v ČR k nákupu obranného vojenského materiálu.
Ukázky

Nevzdáme se

313 Kč
Toulavá kamera 34
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice.

Toulavá kamera 34

314 Kč
Zobrazuji 661 - 680 z 1000 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 50 > >>