Nejprodávanější tituly v roce 2022
kuchařky

Creme brulée a panna cotta
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.
kuchařky

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
České smoothie
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
Fit recepty
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
kuchařky

Fit recepty

347 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
kuchařky
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
Na houby s Jardou
Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře je srozumitelný i naprostým začátečníkům.
kuchařky

Na houby s Jardou

314 Kč
Pozor, sůl!
(1x)
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte.
kuchařky

Pozor, sůl!

269 Kč
Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.
kuchařky
Ukázky

Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové

269 Kč
The Best of Apetit
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme
kuchařky

The Best of Apetit

494 Kč
Vánoční kuchařka pro kluky a holky
Poznej, jak voní Vánoce! Cítíš tu vůni ořechů, vanilky a skořice? Tak voní Vánoce!
kuchařky

Vánoční kuchařka pro kluky a holky

206 Kč
Zdravé talíře
Originální kuchařská kniha Jitky Soukupové přináší více než 100 receptů, tipů a rad pro vegetariány, vegany, „bezlepkáče“ i „masožrouty“ – zkrátka pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
kuchařky
Ukázky

Zdravé talíře

129 Kč
Znalcem vína za 24 hodin
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
Život bez lepku
Kniha o bezlepkové výživě. Je to z části soubor rad a informací, proč, jak a kdy přejít na bezlepkovou stravu, z části pak praktická kuchařka, která čtenářům nabídne více než 80 receptů bezlepkových pokrmů –od polévek, přes hotová jídla až po dezert
kuchařky

Život bez lepku

260 Kč
Co pít, když...
(1x)
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
kuchařky

Co pít, když...

161 Kč
Česká kuchyně (rusky)
Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
kuchařky

Česká kuchyně (rusky)

89 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
kuchařky

Česká raw food

215 Kč
Honzo, vstávej!
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy...
kuchařky

Honzo, vstávej!

359 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Všechno co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
kuchařky

Jak nakupovat a zpracovávat maso

332 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Zobrazuji 661 - 680 z 731 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 37 > >>