kol. - Jak nakupovat a ...
Skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso

kol.
Nakladatel: Apetit 2015
Do 4 dní
332 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

269 Kč
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Autor:
kol.
Nakladatel:
Apetit
EAN:
9788087575390
ISBN:
978-80-87575-39-0
Doporučená prodejní cena:
369 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 180 stran, česky
Rozměry:
21,7 × 28,1 cm
Rok vydání:
2015 (2. vydání)