Nejprodávanější tituly v roce 2022
kuchařky

77 čajů - 11%
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
kuchařky

77 čajů

269 Kč
239 Kč
EGO - 11%
Autorčino vnímání a postřeh jsou natolik živé, natolik neumrtvené profesionální kultivovaností, že neustále porušují i zákonitosti, které si sama ukládá, a protrhávají hráze umělecké výpovědi skutečnou prostořekostí.
kuchařky

EGO

224 Kč
199 Kč
Grilujeme po česku - 20%
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
122 Kč
Jezte čokoládu a hubněte - 11%
Myslíte si, že hubnutí znamená jen týdny odříkání, nekonečného cvičení a hladovění, abyste nakonec své pracně shozené kilogramy nabrali zpět?
kuchařky

Jezte čokoládu a hubněte

198 Kč
176 Kč
Jídlo - 11%
(1x)
Malá kniha o rychlém jídle, více jak 600 nápadů na večeři.
kuchařky

Jídlo

431 Kč
383 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

kuchařky

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy - 11%
Knížka je určena především rodičům, kteří chodí s dětmi do parků, do přírody nebo mají vlastní zahradu či pěstují pokojové květiny.
kuchařky

Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy

170 Kč
151 Kč
Maminko, vyprávěj o vaření - 11%
(4x)
Po úspěšných knížkách „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, vyprávěj“ připravila autorka Monika Kopřivová titul „Maminko, vyprávěj o vaření“. Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy.
kuchařky
Ukázky

Maminko, vyprávěj o vaření

531 Kč
472 Kč
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - 11%
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

171 Kč
152 Kč
Vaříme s konopím - 11%

Marihuana je po tisíce let ceněna pro svou schopnost přetvořit běžné zážitky na hluboké. Z tohoto důvodu představuje pro mnohé kuřáky podstatu povýšení smyslového vnímání.

kuchařky

Vaříme s konopím

269 Kč
239 Kč
Veganská kuchařka pro zdraví - 11%
V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými terapeuty, předkládají výběr svých nejoblíbenějších receptů a zvou vás k vyzkoušení lahodných veganských pokrmů.
kuchařky

Veganská kuchařka pro zdraví

331 Kč
294 Kč
Velký dietní plán III. - 11%
Velký dietní plán III poslouží jako inspirace i jako jednoduchý návod na to, jak se začít stravovat zdravě. Neobsahuje totiž pouze 10 jídelníčků na různá témata, ale i 10 zajímavých článků a velký nákupní seznam s konkrétními tipy produktů.
kuchařky
Ukázky

Velký dietní plán III.

269 Kč
239 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 11%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky

Vše, co byste měli vědět o víně....

269 Kč
239 Kč
Filozofie jídla - 11%
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
kuchařky

Filozofie jídla

135 Kč
120 Kč
Kuchyně mnoha tváří - 11%
Publicista Jaroslav Kopecký a kuchařský mistr Vladimír Suchý se spolu vypravili na průzkum do 43 zemí a zjistili, čím je která národní kuchyně proslulá, na čem si kde lze pochutnat a co by se rozhodně nemělo vynechat.
kuchařky

Kuchyně mnoha tváří

269 Kč
239 Kč
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek - 11%
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařka z nové řady je věnovaná kuchyni italské.
kuchařky

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek

359 Kč
319 Kč
Paličkou praštěná kuchařka - 11%
Neobyčejná Paličkou praštěná kuchařka Apettite for Destruction je nekonvenční fúzí vaření a hudby koncipovaná jako rádiový playlist. Nabízí padesát receptů a padesát hudebních specialit. Pobavíš se a pochutnáš si ty i tvoji blízcí.
kuchařky

Paličkou praštěná kuchařka

89 Kč
79 Kč
Pečeme sváteční sladkosti - 11%
Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život. Někdo často, někdo málokdy, ale zcela určitě tehdy, když se namane vhodná příležitost.
kuchařky

Pečeme sváteční sladkosti

170 Kč
151 Kč
Rosé - 11%
Kniha odpovídá též na řadu otázek a nepřesností, které se kolem světa rosé vín vyskytují. Právě proto by neměla chybět v knihovně žádného vinaře, obchodníka s vínem nebo sommeliéra, ale i zasvěceného konzumenta rosé vín.
kuchařky

Rosé

179 Kč
159 Kč
Zeptej se mámy - 11%
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
kuchařky

Zeptej se mámy

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 701 - 720 z 747 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 > >>