Nejprodávanější tituly v roce 2022
dům a zahrada

Slavné zahrady a parky Středočeského kraje - 11%
První publikace z edice Slavných zahrad a parků představí čtenářům historii i současnost zahrad, parků a krajinných oblastí Středočeského kraje.
dům a zahrada

Slavné zahrady a parky Středočeského kraje

449 Kč
399 Kč
Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
dům a zahrada
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
dům a zahrada
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
dům a zahrada
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
dům a zahrada
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 20%
Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

135 Kč
108 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
dům a zahrada
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 547 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 .. 55 > >>