Nejprodávanější tituly v roce 2022
dům a zahrada

Vysušování zdiva - 20%
Publikace čtenáře provede úskalími, při problému se vznikem vlhkosti ve zdivu. U různých typů staveb (rodinné domy, bytové i administrativní stavby) jsou v knize předložena v praxi osvědčená řešení a zdůrazněny výhody a nevýhody jednotlivých řešení.
dům a zahrada
Ukázky

Vysušování zdiva

144 Kč
115 Kč
Feng šuej pro moderní život - 11%
Tato praktická kniha vás přesvědčí o tom, že pomocí feng šuej můžete přinést do svého domova klid, rovnováhu a harmonii tolik potřebnou uprostřed uspěchaného a vypjatého životního stylu dnešní doby.
dům a zahrada

Feng šuej pro moderní život

260 Kč
231 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Snad každý z nás má doma květiny. Zelené rostliny se staly součástí našeho života. V knize čtenář nejen najde rostlinu, kterou má na stolku nebo za oknem, ale také jej provede jejím původem a v neposlední řadě mu ukáže, jak rostliny pěstovat.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

359 Kč
319 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
dům a zahrada
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
dům a zahrada
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
dům a zahrada
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč
Posedy - 11%
Lov z posedu poskytuje mnoho výhod: dobrou podpěru pro střelbu, správné oslovení zvěře, bezpečnost, lepší přehled a ochranu před povětrnostními vlivy.
dům a zahrada

Posedy

242 Kč
215 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
dům a zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 547 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 .. 55 > >>