Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022
sci-fi

Mycelium IV: Vidění - 20%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

339 Kč
271 Kč
Pohádky pro benjamínky silničního provozu - 20%
Pohádky o pravidlech a o bezpečnosti silničního provozu. Autoři Jaromír Čermák a Ilja Kučera. Čtou Karel Beníško, Josef Beyvl, Jiřina Bohdalová, Eduard Dubský, Štěpánka Haničincová, Karel Höger, Lubomír Lipský, Dagmar Sedláčková.
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro benjamínky silničního provozu

69 Kč
55 Kč
Vynález zkázy - 6%
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
sci-fi
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
183 Kč
Příchod bohů - 20%
Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Příchod bohů

349 Kč
279 Kč
Hvězdná hora - 20%
Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.
sci-fi
Ukázky

Hvězdná hora

140 Kč
112 Kč
Literární spolek Laury Sněžné - 20%
(2x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

sci-fi
Ukázky

Literární spolek Laury Sněžné

329 Kč
263 Kč
Nezkoušej na mě zapomenout - 20%
(1x)
Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi.
sci-fi
Ukázky

Nezkoušej na mě zapomenout

289 Kč
231 Kč
Příběhy z Mezivěku - 20%
V království propukla vzpoura. Armáda psanců vedená bývalým lapkou Ferrym a odpadlým šlechticem Sebastianem pochoduje k hlavnímu městu. Do země vyrývá ohnivou brázdu a za sebou zanechává jen smrt a zkázu...
sci-fi
Ukázky

Příběhy z Mezivěku

249 Kč
199 Kč
Válka Mentogritů - 20%
Pokračování vědeckofantastického příběhu o soužití lidí, inteligentních rostlin a dalších neméně inteligentních tvorů v závislosti na jejich Mentogritech.
sci-fi
Ukázky

Válka Mentogritů

190 Kč
152 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

499 Kč
399 Kč
Nonstop - 20%
(2x)

Strhující dobrodružná sci-fi Příběh velkolepé myšlenky, která pohltila veškerou realitu...

sci-fi
Ukázky

Nonstop

299 Kč
239 Kč
Planeta opic - 20%
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
sci-fi
Ukázky

Planeta opic

299 Kč
239 Kč
Šest diamantů - 20%
Zatímco předigitalizovaný svět nabývá sám o sobě stále většího významu a vlivu, lidstvo jako takové jej naopak ztrácí, aniž si to uvědomuje.
sci-fi
Ukázky

Šest diamantů

220 Kč
176 Kč
Tekuté krystaly - 20%
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já.
sci-fi
Ukázky

Tekuté krystaly

220 Kč
176 Kč
Mentogriti - 20%
Vědeckofantastický příběh začíná na kozí farmě, na samotě u lesa a končí v brazilských pralesích u indiánského kmene Munduruku.
sci-fi
Ukázky

Mentogriti

200 Kč
160 Kč
Palubní střelec - 20%
(1x)
Palubní střelec - audiokniha obsahuje novelu nejúspěšnějšího autora české military sci-fi, jímž je Robert Fabian.
sci-fi
Ukázky

Palubní střelec

79 Kč
63 Kč
Playground - 20%
(2x)

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna.

sci-fi
Ukázky

Playground

299 Kč
239 Kč
Líheň I. - 20%
(5x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.
sci-fi
Ukázky

Líheň I.

225 Kč
180 Kč
Vzpoura mozků - 20%
(1x)
Rozhlasová hra podle Sci-fi komiksu časopisu ABC.
sci-fi
Ukázky

Vzpoura mozků

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 59 položek
<< < 1 2 3