Nejprodávanější knihy v roce 2022
esoterika a astrologie

Okultní umění - 11%
Vizuální hostina uměleckých děl poučených a inspirovaných duchovními směry, magickými technikami a zážitky z jiného světa. Mystické a okultní praktiky sahají celá staletí do minulosti a od dob osvícenství jsou tvůrci představ přitahování k esoterice.
esoterika a astrologie

Okultní umění

629 Kč
559 Kč
Orákulum 7 energií - 6%
(1x)
Sedmička je posvátné číslo významné v mnoha kulturách i systémech vyššího poznání napříč historií a skrze sedm energetických center (čaker) ovlivňuje i náš každodenní život.
esoterika a astrologie

Orákulum 7 energií

377 Kč
355 Kč
Orákulum posvátné růže
(1x)
Růže, posvátný symbol pradávných bohyň, má v sobě starověkou moudrost a moc nás léčit. Orákulum posvátné růže vám otevírá prostor, kde se můžete propojit s energií, moudrostí a dech beroucí krásou této úžasné květiny.
esoterika a astrologie

Orákulum posvátné růže

377 Kč
Řeč duše - 11%
Každá bolest, potíž a příznak je důležitým vzkazem těla, které s vámi hovoří svým vlastním jazykem. Jediný problém je, že pro tento jazyk nemáme překladač - až do teď. Jsme mnohem víc než jen souhrn našich fyzických částí.
esoterika a astrologie

Řeč duše

315 Kč
280 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
esoterika a astrologie

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
esoterika a astrologie

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Magické eseje I - 11%
První svazek sesbíraných Magických esejí obsahuje téměř výhradně nové texty, včetně článků o metafyzicko-prehistorickém pojetí tzv. Zlatého věku, virtuálním světě coby hypotetické jedenácté sefiře (submalchutu).
esoterika a astrologie

Magické eseje I

350 Kč
311 Kč
Myšlenky hojnosti - 6%
(1x)
Myšlenky hojnosti vás zvou, abyste se stali nástrojem toho, „co se chce projevit“. Pomohou vám odložit ego a nechat odejít to, co již nepotřebujete. Když to uděláte, začnete vnímat, jak moc jste cenní.
esoterika a astrologie

Myšlenky hojnosti

169 Kč
159 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
esoterika a astrologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

esoterika a astrologie
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá - 11%
PhDr. Olga Krumlovská, autorka oceněné knihy Místa, která léčí, (vítěz ceny Czech Travel Press 2020) zve čtenáře na výpravy za zdravím po České republice.
esoterika a astrologie

Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá

89 Kč
79 Kč
Zlatá kniha moudrosti - 11%
V edici Horev jako další svazek vychází kniha Františka Bardona s názvem Zlatá kniha moudrosti. Tento titul je určen hlavně pokročilým žákům a vedoucím hermetických kroužků, aby si v ní a díky ní mohli upřesnit své poznání.
esoterika a astrologie

Zlatá kniha moudrosti

270 Kč
240 Kč
Christina - vědomí vytváří mír - 11%
(2x)
Třetí svazek sestává výhradně z vlastních proslovů Christiny, pocházejících z jejích seminářů a rozhovorů v letech 2018 a 2019.
esoterika a astrologie

Christina - vědomí vytváří mír

410 Kč
364 Kč
Jóga moci - 11%
Tantra nemůže být záminkou pro radovánky. Jejím cílem není – jak se obvykle tvrdí – prožít „opravdovou slast“. Tantrické „překonání předsudků“ nesmí vést k požitkářství a ani uctívání ženského principu není cílem, ale jen nástrojem tantry.
esoterika a astrologie

Jóga moci

494 Kč
439 Kč
Přivítejte nevítané - 11%
Mniška Pema Čhödrön sdílí se čtenáři své učení neodolatelným stylem plným vtipu a vhledu, ve svém vyprávění mísí moudrost i důkladně odžité reflexe.
esoterika a astrologie

Přivítejte nevítané

314 Kč
279 Kč
Služba duchovního člověka - 11%
Titul Služba duchovního člověka (1802) je posledním Saint-Martinovým dílem. Je skutečným breviářem duchovního člověka, který touží dosáhnout vnitřní proměny a odložit zbytečný balast informací, jimiž ho zahrnuje dnešní svět.
esoterika a astrologie

Služba duchovního člověka

675 Kč
600 Kč
Abramelinova magie - 11%
Lákavá okultní kniha známá po celém světě, jež pochází z edičního díla S. L. MacGregora Matherse. Tento Grimoire předkládá 3 knihy žida Abramelina.
esoterika a astrologie

Abramelinova magie

332 Kč
295 Kč
Vědění pro nejisté časy - 11%
Vědění pro nejisté časy vám neslíbuje univerzální klíč ani skálopevné životní jistoty.
esoterika a astrologie

Vědění pro nejisté časy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 661 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>