Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružné

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen - 20%
Na kosmické základně EM. ZO-0912 Akademie pro vesmírné piloty se schyluje k náročným závěrečným zkouškám. Fredyho a jeho spolužáky čeká první samostatný let, na který se už nedočkavě připravují. Jenže místo skvělé party kamarádů se musí Fredy na palubě věčně porouchaného vesmírného plavidla vypořádat s náhodně vylosovanými členy posádky, ze kterých není ani trochu nadšený.
dobrodružné
Ukázky

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen

249 Kč
199 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Skotsko - 20%
Bára se ocitne ve skotském údolí Glencoe.
dobrodružné
Ukázky

Skotsko

212 Kč
170 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
dobrodružné
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
dobrodružné
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

dobrodružné
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
dobrodružné
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Vilma běží o život - 20%
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
dobrodružné
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
151 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

dobrodružné
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Anna Kadabra – Úplňkový klub - 20%
Při kouzlení občas něco zbabrá, kamarádka je však dobrá! Vydejte se za Annou Kadabrou do Měsíčkova. Že se vám nechce? Jí se také nechtělo! Co to jen její rodiče napadlo, přestěhovat se do takového zapadákova? Brzy však zjistí, že se sem nedostala náhodou.
dobrodružné
Ukázky

Anna Kadabra – Úplňkový klub

179 Kč
143 Kč
Dopis pro krále - 20%
Už zítra má být mladý Tjuri pasován na rytíře krále Dagonauta. Ovšem pouze pokud noc před obřadem stráví v tichém bdění v kapli na kraji města. Tjuri dávnou tradici poruší a otevře dveře cizinci. Ten ho žádá, aby doručil tajný dopis Černému rytíři s bílým štítem.
dobrodružné
Ukázky

Dopis pro krále

269 Kč
215 Kč
Honba za světlitem - 20%
Členy party, Vika, Berta, Heldu a Alistu, svede dohromady jedna malá krádež spáchaná s dobrým úmyslem… Plachý Vik, který dosud vyrůstal jako v bavlnce, chráněn před existencí nepřátelských mobů, se musí vypořádat se zjištěním, že svět za zdí jejich farmy vůbec není takový, jak mu rodiče tvrdili.
dobrodružné
Ukázky

Honba za světlitem

209 Kč
167 Kč
Osudoví kamarádi - Tajné kouzlo - 20%
Věříš na kouzla a čáry? Lotka a její kamarádky ano! A když se setkají s kouzelnými zvířátky, čeká je spousta senzačních dobrodružství. Ve městečku, kde všechny kamarádky bydlí, někdo stále ovládá temné síly a tropí neplechy.
dobrodružné
Ukázky

Osudoví kamarádi - Tajné kouzlo

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>