Nejprodávanější tituly v roce 2022
medicína

Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
medicína
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Základní ošetřovatelská péče v pediatrii - 20%
Kniha, která je svým pojetím ojedinělá, je určena studentům ošetřovatelství, nově nastupujícím sestrám i těm, které již v pediatrických oborech pracují.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelská péče v pediatrii

229 Kč
183 Kč
Základy klinické adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem potenciálně závislostního chování, jejich dopadů na jedince a na společnost.
medicína
Ukázky

Základy klinické adiktologie

441 Kč
353 Kč
Autoimunita - 20%
Mimořádně závažné a aktuální téma nalézá své cílové čtenáře mezi praktickými lékaři i specialisty. Kniha dobře poslouží i studentům medicíny a přírodovědy.
medicína
Ukázky

Autoimunita

186 Kč
149 Kč
Dětská prostituce - 20%
(1x)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu.
medicína
Ukázky

Dětská prostituce

161 Kč
129 Kč
Gastroenterologie a hepatologie - 20%
Tato instruktivní a praktická učebnice je sepsána odborníky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Kniha vychází z bohatých pedagogických zkušeností autorů a potřeb cílové skupiny čtenářů — mediků a mladých lékařů.
medicína
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie

339 Kč
271 Kč
Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci! - 20%
Kniha je výzvou rakovině a všem nemocem. Osahuje ucelenou řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít.
medicína
Ukázky

Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci!

129 Kč
103 Kč
Pochybení a sankce při poskytování lékařské péče - 20%
Autor (právník a lékař) upozorňuje poutavým a čtivým způsobem na problémy, které se mohou stát každému lékaři, nebude-li dodržovat právní zásady svého povolání. Knihu využijí jak začínající lékaři (i studenti medicíny), tak zkušení odborníci.
medicína
Ukázky

Pochybení a sankce při poskytování lékařské péče

149 Kč
119 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 14%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

330 Kč
284 Kč
Předoperační vyšetření - 20%
Publikace se zabývá problematikou předoperačního vyšetření, vznikla z potřeby vyjasnit rozdílné pohledy na předoperační vyšetření u akutních a plánovaných operací i invazivních výkonů.
medicína
Ukázky

Předoperační vyšetření

310 Kč
248 Kč
Psychologie vděčnosti a nevděčnosti - 20%
Unikátní titul známého českého psychologa dává čtenářům nahlédnout do tajů mezilidských vztahů.
medicína
Ukázky

Psychologie vděčnosti a nevděčnosti

169 Kč
135 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
medicína
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Farmakokinetika - 20%
Po více než 20 letech vychází nová ucelená monografie, zabývající se problematikou farmakokinetiky. Autoři zachytili poslední poznatky v oboru a podařilo se jim je spojit do jednotného celku, který zahrnuje více možných pohledů na danou problematiku.
medicína
Ukázky

Farmakokinetika

208 Kč
166 Kč
Intraaortální balonková kontrapulzace - 20%
Metoda patří v současnosti mezi standardní mechanické podpory selhávajícího oběhu. Má svoje nezastupitelné místo v intervenční léčbě akutního srdečního selhání, infarktu myokardu a kardiogenního šoku, ale i v dalších indikacích.
medicína
Ukázky

Intraaortální balonková kontrapulzace

208 Kč
166 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
medicína
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Psychologie smysluplnosti existence - 20%
Na českém trhu bezkonkurenční kniha zpracovává v současné době velmi diskutované téma otázky smysluplnosti existence člověka. Autor předkládá tuto knihu všem, kterým není lhostejný smysl našich aktivit.
medicína
Ukázky

Psychologie smysluplnosti existence

246 Kč
197 Kč
Psychosomatický přístup k člověku - 20%
Autoři, kteří se v této publikaci věnují problematice psychosomatické medicíny, reprezentují různé myšlenkové trendy.
medicína
Ukázky

Psychosomatický přístup k člověku

159 Kč
127 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
medicína
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 957 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 > >>