Nejprodávanější tituly v roce 2022
medicína

Dospělost a její variabilita - 20%
Ojedinělá kniha na českém trhu, se zabývá oblastmi života dospělých tak, jak se s nimi setkáváme v průběhu dospělosti až po období, kdy odcházíme z aktivní pracovní činnosti.
medicína
Ukázky

Dospělost a její variabilita

186 Kč
149 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
medicína
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Klinická farmacie I - 11%
První učebnice klinické farmacie u nás je primárně určena pro pregraduální vzdělávání v oboru klinická farmacie, nezbytná je ale i pro předatestační a postgraduální přípravu.
medicína

Klinická farmacie I

575 Kč
511 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
medicína
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Radiochirurgie gama nožem - 20%
Kniha je určena neurologům, neurochirurgům, onkologům a radioterapeutům, ale také všeobecným lékařům jako příspěvek k postgraduálním textům v neurochirurgii.
medicína
Ukázky

Radiochirurgie gama nožem

332 Kč
266 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
medicína
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Sestra a stres - 20%
Knížka se snaží odpovědět na otázky, jak zvládat stresové okamžiky, a nabízí řešení tísnivých životních situací z pohledu psychologa. Poskytuje řadu podnětů a rad, jak zvládat těžkosti a každodenní povinnosti, co dělat a čeho se naopak vyvarovat.
medicína
Ukázky

Sestra a stres

152 Kč
122 Kč
Somatologie - 20%
Pracovní sešit navazuje na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy. Slouží k procvičení, doplnění a upřesnění probírané látky a k ověření jejího pochopení a osvojení. Použití pracovního sešitu při výuce pomáhá vyučujícímu.
medicína
Ukázky

Somatologie

212 Kč
170 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
medicína
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Formy citu: Lacanovská teorie - 20%
Studie prostřednictvím učení francouzského psychoanalytika Lacana zkoumá život školní třídy v pubertálním věku z hlediska sociálních vztahů a vývoje identit.
medicína
Ukázky

Formy citu: Lacanovská teorie

240 Kč
192 Kč
Hemodialyzační arteriovenózní přístupy - 20%
Dobře obrazovou dokumentací vybavená kniha (která na našem trhu dosud chyběla) je určena odborné veřejnosti, zejména specialistům z řad nefrologů, anesteziologů a chirurgů.
medicína
Ukázky

Hemodialyzační arteriovenózní přístupy

247 Kč
198 Kč
Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Histopatologický atlas - 20%
Histopatologický atlas je sestaven jako soubor barevných mikrofotografií obsahující základní histopatologické diagnózy a je určen jako učební pomůcka zejména pregraduálním studentům lékařských oborů.
medicína
Ukázky

Histopatologický atlas

319 Kč
255 Kč
Jak na obezitu a její komplikace - 20%
Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není.
medicína
Ukázky

Jak na obezitu a její komplikace

127 Kč
102 Kč
Konopí a konopné drogy - 20%
Tato kniha je v českém a slovenském prostředí zcela unikátní. Autoři na základě mezioborového přístupu předkládají rozsáhlý materiál o celospolečensky náročném a často kontroverzním tématu konopných drog.
medicína
Ukázky

Konopí a konopné drogy

543 Kč
434 Kč
Léčba onemocnění čelistního kloubu - 20%
Předkládaná publikace je odbornou učebnicí, která by se měla stát plnohodnotnou příručkou v praxi stomatologa, popřípadě ORL-specialisty i praktického lékaře.
medicína
Ukázky

Léčba onemocnění čelistního kloubu

186 Kč
149 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
medicína
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
medicína
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
medicína
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Věkem podmíněná makulární degenerace - 20%
Tato kniha je první ucelenou publikací věnovanou tomuto tématu, souhrnné dílo podobného charakteru a rozsahu nebylo doposud v české odborné literatuře publikováno.
medicína
Ukázky

Věkem podmíněná makulární degenerace

540 Kč
432 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 957 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 > >>