Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
sci-fi a fantasy

Bůh s tančícími ústy - 20%
Pokud máte rádi příběhy o nebezpečných výpravách do exotických krajin, kde dobrodruhy neohrožují jen záludní domorodci, dravé šelmy a přírodní živly, ale také temná magie a démonické příšery, pak jsou zde tři čtivé povídky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bůh s tančícími ústy

129 Kč
103 Kč
Dlouhý sprint s ozvěnou - 20%
Mág vládnoucí městu Vegaš ve skutečnosti panuje celému světu. Císaři, králům i ostatním čarodějnickým klanům. Takové místo může zastávat jen nejsilnější z nejsilnějších.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dlouhý sprint s ozvěnou

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Okno do času - 20%
Jules je zvláštní chlapec. Byl jím, ještě než se začaly dít všechny ty divné věci. Má fotografickou paměť, ze které žádná vzpomínka nevymizí. Nikdy – až do chvíle, kdy v jeho životě náhle zavládne chaos, smrt se zjeví příliš blízko ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Okno do času

109 Kč
87 Kč
Pomsta čarodějnic - 20%
(2x)
16. století, doba krutých honů na čarodějnice. Ty si vyžádají další nevinnou oběť - matku dvou sester, desetileté Marie a osmileté Anny. Aby zachránila své dcery, matka před smrtí nabídne svou duši za záchranu jejich života.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pomsta čarodějnic

129 Kč
103 Kč
Příliš divoká zem 2 - 20%
Obleva začíná přesně tam, kde Zimní válka skončila. Čáslavské komando je rozprášené, Anderson dorazil i s posilami a démonická Zmije se představuje v plné síle. Každý účastník téhle občanské války podniká vlastní cestu za svým osobním cílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příliš divoká zem 2

99 Kč
79 Kč
Sfinga - 20%
Kniha představuje čtenáři nové hrdiny, kteří neváhají nasadit život při dobývání vesmíru. Detektivy, kteří rozplétají síť mocenských intrik na pozadí vyšetřování zločinu, nebo nevšední techniky, posouvající lidské vědění za hranice fantazie.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sfinga

69 Kč
55 Kč
Stíny paramského hvozdu - 20%
Ani takové mýtické území, jakým je paramský hvozd, se nevyhne pokroku. Lidské nástroje se nemilosrdně zakusují do kmenů letitých stromů a les trpí. Ty, královský vyšetřovatel, musíš vypátrat, co stojí za přerušenými dodávkami cenného dřeva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stíny paramského hvozdu

89 Kč
71 Kč
Vlčí věk 3-Prokletí přízračných hřebců - 20%
Příběh z doby, kdy Evropu ovládali Vikingové. Kdy se národy a bohové starého světa střetávali s nástupem nové civilizace…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vlčí věk 3-Prokletí přízračných hřebců

199 Kč
159 Kč
Bouřlivé duny - 21%
Šarkon je zapadlá pouštní planeta, kde si v klidu lebedí několik desítek vojáků ve vojenských depozitních skladech. Až jednoho dne obdrží zásilku, která je uložení poněkud nevhodná. A která se ani sama uložit nechce, právě naopak...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bouřlivé duny

29 Kč
23 Kč
Devotus - 19%
V malém městečku Kaden, ležícím na severu království Tramors se dějí prapodivné věci. Bývalý starosta zemřel záhadnou smrtí, funkci zdědil jeho syn Libren, který ovšem ve městě nevyrůstal.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Devotus

52 Kč
42 Kč
Jezdci na vlnách světla - 21%
Třicet sedm krátkých a velmi krátkých nejen vědeckofantastických povídek.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jezdci na vlnách světla

29 Kč
23 Kč
Kouzelná škola - Všude samá díra! - 20%
2. díl dobrodružného čtení o kouzelné škole, do které by chtěl chodit každý z vás!Tato škola skrývá tajemství! A všichni kdo o něm vědí, by měli držet jazyk za zuby. Idě a jejímu lišáku Rabbatovi ale přeci jen něco uklouzlo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelná škola - Všude samá díra!

99 Kč
79 Kč
Kybersex - 20%
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kybersex

99 Kč
79 Kč
Labyrint - 20%
Vesmír je zvláštní. Jeho obyvatelé také. Jedni stavěli podivná bludiště, jiní si vesele žijí ve společnosti pravěké, další - třeba ti z planety Země - si neuvědomují, že srovnávat vše jen ze svého pohledu nemusí vést k dobrému výsledku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Labyrint

35 Kč
28 Kč
Nahlížení - 20%
Napínavý příběh o dívce Meg, které Osud určí, že bude nahlížečkou. Vydává se na cestu do domu svého učitele a rádce, pana Plumberblicka.
Úchvatný a strhující příběh, který tě zavede do zcela nového světa čtení myšlenek a vyšetřování zločinu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nahlížení

212 Kč
170 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Truhla ze zálivu smrti - 20%
(1x)
Ve třech novelách Svatopluka Doseděla vás čekají příběhy o vražedném astrálním zlu, přetrvávajícím stovky let v místě bývalého popraviště, brutální lidské bestii z čerstvě osvobozených Sudet a zoufalém činu,...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Truhla ze zálivu smrti

89 Kč
71 Kč
V tom domě straší - 20%
Bubáci, mimozemšťané, cesty časem či do jiných světů, to vše v dvaceti šesti více či méně fantastických povídkách.
sci-fi a fantasy
Ukázky

V tom domě straší

35 Kč
28 Kč
Zakuti v oceli - 20%
(4x)
Svět tvoří pustina, pustina zamořená chemickými, genetickými a radioaktivními jedy. Čtyři století po globální válce ji lidé chtějí zpět, potřebují víc zdrojů, surovin, víc prostoru k životu. ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zakuti v oceli

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>