Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

30 minut v kuchyni - 20%
Novou značku od známých autorů na sociálních sítích sledují za několik měsíců již stovky tisíc lidí. Nyní přichází první kuchařka, jejíž cíl je jasný. Vařit rychlá, snadná, levná a přitom dokonale chutnající jídla.
kuchařky
Ukázky

30 minut v kuchyni

239 Kč
191 Kč
Lžička cukru - 20%
Různým ročním obdobím sluší různé sladké recepty. Ví to i známá food blogerka Markéta Marešová alias Lžička Cukru.
kuchařky
Ukázky

Lžička cukru

319 Kč
255 Kč
Terapie těstem - 20%
Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie. To vše mohou být vaši pomocníci při slaném i sladkém pečení.
kuchařky
Ukázky

Terapie těstem

399 Kč
319 Kč
Božská kuchařka 2 - 20%

Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce.

kuchařky
Ukázky

Božská kuchařka 2

249 Kč
199 Kč
Libování v kuchyni - 20%

Tři generace, tři Libušky, spousta sladkých dobrot Rádi vzpomínáte na pečení našich babiček, kdy na stole byla připravená mramorová bábovka, buchty nebo báječné linecké? Pamatujete na retro dobu našich maminek, kdy se pekly rychlé moučníky, tvarohové řezy a jablečné záviny?

kuchařky
Ukázky

Libování v kuchyni

209 Kč
167 Kč
Mami, mám hlad - 20%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
kuchařky
Ukázky

Mami, mám hlad

305 Kč
244 Kč
Krizová kuchařka ze Svatojánu - 20%
(1x)
Jak udržet svou rodinu a domácnost nad vodou v dobách krize? Co si můžeme v omezených podmínkách sami vyrobit? Není toho vůbec málo! Léčivé přípravky z bylin, základní drogerie i kosmetika a samozřejmě domácí jídlo – prosté, přitom dokonale chutné pokrmy z lokálních zdrojů nebo z vlastní zahrady.
kuchařky
Ukázky

Krizová kuchařka ze Svatojánu

279 Kč
223 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Zdravě kdykoliv a kdekoliv - 20%
Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci! Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin.
kuchařky
Ukázky

Zdravě kdykoliv a kdekoliv

249 Kč
199 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 147 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>