Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
sci-fi a fantasy

Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
Dcera hlubin - 20%

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera hlubin

249 Kč
199 Kč
Spřízněni volbou - 20%

Zachránili svět, ale kdo zachrání je? Od autorky bestsellerové série Divergence. Před deseti lety pět teenagerů poblíž Chicaga porazilo nepřítele, který kolem sebe rozséval destrukci a smrt. Mladší generace jako by si na dny neustálého strachu nepamatovala.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Spřízněni volbou

279 Kč
223 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Ahsoka - 20%
(2x)

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Ahsoka

229 Kč
183 Kč
Star Wars - Thrawn - 20%

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Thrawn

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 303 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>