Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
sport a fitness

Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
sport a fitness
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
sport a fitness
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Snowboarding - 20%
Další vydání úspěšného bestseleru, ve kterém všichni vyznavači tohoto krásného a dynamického sportu mimo jiné naleznou novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a spoustu detailně popsaných triků pro freestyle.
sport a fitness
Ukázky

Snowboarding

144 Kč
115 Kč
Stolní tenis - 20%
Víte, který sport patří k nejrozšířenějším a nejrychlejším na světě? Chcete si jej vyzkoušet? Pak vítejte ve světě malého kulatého míčku, rychlosti a neuvěřitelných zážitků.
sport a fitness
Ukázky

Stolní tenis

135 Kč
108 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
sport a fitness
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Jak dokonale zvládnout tenis - 20%
Nová kniha z populární edice Jak dokonale zvládnout... přináší všem rekreačním i kondičním tenistům jednoduchý a názorný návod na to, jak správně zvládnout základní tenisové údery a taktiku.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout tenis

229 Kč
183 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Hry s míčem pro děti - 20%
K osvojování základních herních dovedností s míčem a taktických zásad jejich využití jsou pro děti nejzábavnější soutěživé varianty tzv. průpravných her.
sport a fitness
Ukázky

Hry s míčem pro děti

149 Kč
119 Kč
Bible dřepu - 20%
Americký fyzioterapeut a trenér Aaron Horschig pipravil sadu propracovaných technik a cvik, díky nim snáze odhalíte své slabiny a zbavíte se fyzických omezení nejen pi depování.
sport a fitness
Ukázky

Bible dřepu

297 Kč
238 Kč
Fotbalová frazeologie čili #fofr - 20%
Fotbalové hlášky a průpovídky – známe je všichni.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová frazeologie čili #fofr

152 Kč
122 Kč
Fotbalové hvězdy 2023 - 20%
Fotbalové hvězdy 2023 Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a nejlepších trenérů i profily nejprestižnejších fotbalových soutěží doplněné přehlednými statistikami. Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Patrik Schick, Gavi, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Tomáš Souček, Carlo Ancelotti a spousta dalších hráčských i trenérských hvězd... Nenechte si jejich příběhy ujít!
sport a fitness
Ukázky

Fotbalové hvězdy 2023

234 Kč
187 Kč
Fyziologické aspekty výkonu ve sportovním lezení - 20%
Tato kniha si neklade za cíl podat ucelený návod, jak trénovat nebo vést terapeutický program, jejím cílem je poskytnout přehled současných odborných studií k otázkám výkonu ve sportovním lezení.
sport a fitness
Ukázky

Fyziologické aspekty výkonu ve sportovním lezení

250 Kč
200 Kč
Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám! - 20%
Nikdy to nevzdávat, to je životní krédo českého handicapovaného sportovce, reprezentanta v cyklistice, Iva Koblasy. Těžká epilepsie v dětství, pák náročná operace mozku, po které se znovu učil chodit, mluvit a zvládat i ty nejběžnější denní činnosti - nic z toho Iva nezastavilo v cestě za jeho snem, stát se skvělým cyklistou a medailistou z velkých šampionátů.
sport a fitness
Ukázky

Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám!

349 Kč
279 Kč
Legendy Baníku - 20%
Kniha LEGENDY BANÍKU rekonstruuje historii skrze vzpomínky. Přináší dvaadvacet rozhovorůs nejvýraznějšími dosud žijícími osobnostmi ostravského klubu FC Baník Ostrava.
sport a fitness
Ukázky

Legendy Baníku

469 Kč
375 Kč
Možnosti ovlivnění výkonnosti elitních plavců silovou přípravou - 20%
V žádném jiném sportu, než je plavání, se rychleji nemění tabulky s národními a světovými rekordy. Naši trenéři si kladou otázku, v čem jsou ve světě plavci lepší než u nás. Na to nelze snadno odpovědět. Důvodů je nepochybně více.
sport a fitness
Ukázky

Možnosti ovlivnění výkonnosti elitních plavců silovou přípravou

180 Kč
144 Kč
Fotbalové hvězdy 2022 - 20%

Spousta informací a parádních fotek o největších hvězdách současnosti! Fanoušci skvělého fotbalu se mohou těšit na pokračování oblíbené série. Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a těch nejlepších trenérů jsou doplněny texty o pěti nejprestižnejších fotbalových ligách a obou evropských pohárech i podrobnými statistikami sezony 2020/21.

sport a fitness
Ukázky

Fotbalové hvězdy 2022

279 Kč
223 Kč
Manažerské rozhodování a sport - 20%
Publikace se zabývá manažerským rozhodováním, přičemž se zaměřuje na segment sportu. Obsahuje rovněž informace o nových trendech, ať už se jedná o analýzu rozhodovacích procesů ve sportu, management sportovních klubů, využití sportovních dat, ...
sport a fitness
Ukázky

Manažerské rozhodování a sport

180 Kč
144 Kč
Maradona – Boží ruka - 20%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport a fitness
Ukázky

Maradona – Boží ruka

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 164 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>