Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
horory

Setkání s tajemnem - 20%
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory
Ukázky

Setkání s tajemnem

179 Kč
143 Kč
Takový hodný chlapec - 20%
Tři novely vycházející bloggerské hvězdy Ivana Galambici, autora bestselleru „Zážitky rozvedeného muže“, tentokrát s hororovou a krimi tematikou.
horory
Ukázky

Takový hodný chlapec

149 Kč
119 Kč
Sestřička - 20%

Nenávist je nesmrtelná. Alex si myslí, že posedlost její mladší sestry Kasey starou panenkou je jen bláznivý rozmar. Pak se ale začnou dít další záhadné věci: dveře se samy od sebe otevírají a zavírají, voda na vypnutém vařiči vře.

horory
Ukázky

Sestřička

249 Kč
199 Kč
Strážci zákona - 20%
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory
Ukázky

Strážci zákona

229 Kč
183 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 20%
Čtvrtý díl série Temná věž.
horory
Ukázky

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

300 Kč
240 Kč
Temná věž VII. - Temná věž - 20%
Temná věž je sedmým a posledním dílem stejnojmenné ságy - epického vyprávění o pistolníkovi Rolandovi z Gileadu a jeho putování k Věži.
horory
Ukázky

Temná věž VII. - Temná věž

330 Kč
264 Kč
Tramvaj č. 1852 - 20%
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory
Ukázky

Tramvaj č. 1852

150 Kč
120 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 20%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory
Ukázky

Vraždy a jiné zběsilosti

199 Kč
159 Kč
Hřbitov bílých králíčků - 20%
Dvacet jedna krátkých povídek, balancujících na hraně uvěřitelnosti a temné mysteriózní hrůzy, vás vyvede z omylu. Většina hrdinů černě škodolibých, tajemných a děsivých příběhů se od běžných čtenářů nijak výrazně neliší.
horory
Ukázky

Hřbitov bílých králíčků

99 Kč
79 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Číslo se smrťákem - 20%
Rozhrňte oponu, a potkáte vraha. Titulní povídka sbírky vám prozradí, co máte dělat, když vám jeho kroky přetnou cestu hned dvakrát v životě. Fantasy s prvky hororu.
horory
Ukázky

Číslo se smrťákem

79 Kč
63 Kč
Cáry rubáše - 20%
Antologie duchařských povídek od předních představitelů české fantastiky.
horory
Ukázky

Cáry rubáše

69 Kč
55 Kč
Závoj hrůzy - 20%
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
horory
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
63 Kč
Klenot sedmi hvězd
Strhující dobrodružný příběh plný rituálů a magie vypráví o nadpřirozeném boji, ve kterém se archeologové, vykradači hrobek a mnozí další, kteří se snaží ovládnout Klenot, setkají s tajemným a děsivým osudem.
horory
Ukázky

Klenot sedmi hvězd

179 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 95 položek
<< < 1 .. 3 4 5