Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
horory

Srovnáno se zemí - 20%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory
Ukázky

Srovnáno se zemí

169 Kč
135 Kč
Strážci z hlubin času - 20%
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory
Ukázky

Strážci z hlubin času

349 Kč
279 Kč
Černý telefon a další příběhy - 20%
MINULOST NEZEMŘELA. DOKONCE JEŠTĚ ANI NEPOMINULA. Originální, cenami ověnčená sbírka vizí a nočních můr Imogene je mladá a krásná. Umí líbat jako filmová hvězda a ví vše o každém filmu, který byl kdy natočen.
horory
Ukázky

Černý telefon a další příběhy

260 Kč
208 Kč
Hrůzy v Michiganu - 20%
(1x)

Vyprávění o nevšedním setkání dvou zcela odlišných světů uprostřed hustých lesů horního Michiganu.

horory
Ukázky

Hrůzy v Michiganu

200 Kč
160 Kč
Ve tmě - 20%

Strhující a mrazivý thriller slovenského autora o touze vyrovnat se s minulostí, která bojuje s potřebou dosáhnout v životě něco víc. Čtyřicátník Peter má krátce po rozvodu. Kromě sebestředné manželky musí zvládat i pubertální dceru.

horory
Ukázky

Ve tmě

319 Kč
255 Kč
Zvuk - 20%
(1x)
Na úpatí hory Mount Hood líčí šestnáctiletá Tennant se svou osmiletou sestrou Sophií pasti na zajíce. Náhle je zasáhnou podivné vibrace vycházející z lesa. Postupně nabývají na intenzitě, až zní jako ohlušující křik. Jejich rodiče je rychle odvedou pryč a schovají v podzemním krytu. Zvuk však sílí...
horory
Ukázky

Zvuk

319 Kč
255 Kč
Dolanův cadillac - 20%
(1x)
První část rozsáhlého povídkového souboru.
horory
Ukázky

Dolanův cadillac

189 Kč
151 Kč
Nejhorší večírek tvého života - 20%
Hororový gamebook od známé youtuberky ANDY.
horory
Ukázky

Nejhorší večírek tvého života

278 Kč
222 Kč
Pátá čtvrtina - 20%
Pátá čtvrtina je sbírka hororových povídek, která v češtině poprvé vychází v rozšířené podobě. Obsahuje dvě nově přeložené kapitoly: Udrž hlavu a Majestátní Brooklyn.
horory
Ukázky

Pátá čtvrtina

199 Kč
159 Kč
Za soumraku - 20%
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory
Ukázky

Za soumraku

199 Kč
159 Kč
Mrtvá zóna - 20%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
199 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 20%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory
Ukázky

V duchu Edgara Allana Poea

249 Kč
199 Kč
Pan Mercedes - 20%
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory
Ukázky

Pan Mercedes

239 Kč
191 Kč
Mexická gotika - 20%
(3x)
Gotický horor z prostředí mexické smetánky.
horory
Ukázky

Mexická gotika

239 Kč
191 Kč
Smějící se bestie - 20%
Druhý noirový příběh z Odpočinku nasáklého depresí.
horory
Ukázky

Smějící se bestie

249 Kč
199 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin - 20%
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory
Ukázky

Stranger Things: Rebelka Robin

298 Kč
238 Kč
Synchronicita - 20%
(1x)
Ve skalách za Bílou věží, předsunutou částí opevnění hradu, jednoho březnového odpoledne roku 1943 učiní se svými žáky hrůzný nález.
horory
Ukázky

Synchronicita

200 Kč
160 Kč
Dech pekla - 20%
Jakou má člověk šanci, když úder zla změní svět k nepoznání? Peklo se stane skutečností a temnota s beznadějí hrozí pohltit celý vesmír. Pořád je tu ale i světlo. Zatím vzdálené a nepatrné. Ale nezničitelné. Povídky s převážně hororovou tematikou.
horory
Ukázky

Dech pekla

99 Kč
79 Kč
Dům u hřbitova - 20%
(4x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory
Ukázky

Dům u hřbitova

235 Kč
188 Kč
Christina - 20%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory
Ukázky

Christina

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>