Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
horory

Šepot z lesa - 20%
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
255 Kč
Hrobník - 20%
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory
Ukázky

Hrobník

319 Kč
255 Kč
Návrat psa baskervillského - 20%
Představte si, že Jack Stapleton neutonul na blatech. Na chvíli si o představte. Třeba jako dr. Watson. Můžete zcela vyloučit možnost, že Stapleton přece jen nalezl za noci a mlhy cestu ven? Ne. Proto se několik týdnů po vyřešení baskervillské záhady se zuřivým psem vydává Sherlock Holmes spolu s dr. Watsonem znovu na místo činu.
horory
Ukázky

Návrat psa baskervillského

209 Kč
167 Kč
Zhubni - 20%
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory
Ukázky

Zhubni

219 Kč
175 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Mimo dosah - 20%
(1x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory
Ukázky

Mimo dosah

139 Kč
111 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči - 20%

Vražedná jízda začíná, připoutejte se! Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města. Tehdy došlo v místní pizzerii ke čtyřnásobné vraždě.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

259 Kč
207 Kč
Magořina - 20%
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory
Ukázky

Magořina

190 Kč
152 Kč
Pastýř - 20%
(2x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory
Ukázky

Pastýř

179 Kč
143 Kč
Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Všechno je definitivní - 20%
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
240 Kč
Z Buicku 8 - 20%

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory
Ukázky

Z Buicku 8

230 Kč
184 Kč
Hellraiser - 20%
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory
Ukázky

Hellraiser

180 Kč
144 Kč
To - 20%
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
287 Kč
Žhářka - 20%
(1x)
Případy zažehování ohně vůlí (pyrokineze) zaměstnávají mysl laiků i odborníků na celém světě a není divu, že záhadný úkaz neunikl ani pozornosti Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Žhářka

240 Kč
192 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Outsider - 20%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory
Ukázky

Outsider

299 Kč
239 Kč
Bazar zlých snů - 20%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory
Ukázky

Bazar zlých snů

259 Kč
207 Kč
Carrie - 20%
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory
Ukázky

Carrie

179 Kč
143 Kč
Černá krabice - 20%
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory
Ukázky

Černá krabice

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 95 položek
1 2 3 .. 5 > >>